Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Holmsbu Hotel & Spa Holmsbu ,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge Closed 04.02.19 - 31.01.22

Holmsbu Hotel & Spa ligger smukt placeret nede ved kysten, ved fjordperlerne Holmsbu og Rødtangen i Hurum, en time fra Oslo. Her er livsstil og oplevelser sat sammen i smukke omgivelser for gode konferencer og spaoplevelser. Vi er et kontantfrit hotel.

Holmsbu Hotel & Spa 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Holmsbu Hotel & Spa er en rigtig perle, sommer som vinter, og det ligger ved Oslofjordens bred med omkringliggende charmerende bådhuse og smukke villaer. Med egen sandstrand, mole og marina er dette stedet for dig, der elsker at være tæt på vandet og havet. Oplev Norges kystlandskab og forkæl dig selv med afslapning i vores spa. Blot en times kørsel væk fra denne perle ligger Oslo, hvilket gør det nemt at komme til og fra Holmsbu, uanset hvordan du vælger at rejse.

Spa oplevelser for både krop og sjæl

På Holmsbu Hotel & Spa finder du et spaområde, som plejer både din fysiske og mentale velvære. Holmsbu Spa består af tre dele; spabehandlinger, fitness og afslapning (vandområde). Vi har 12 behandlingsrum, 265 m2 fitnessområde med alt det nødvendige udstyr og lidt til for en god træning, både indendørs og udendørs pool og jacuzzi, dampbad, sauna med udsigt over fjorden, koldtvands-pool og relaxområder.

Konferencer i Holmsbu

I vores konferencelokaler har vi plads til op mod 250 personer. Med til vores konferenceafdeling hører Villa Holtnes, som kan rumme grupper af forskellige størrelser. I Villa Holtnes kan der arrangeres forskellige events, når du har noget særligt at fejre. Vælger du at afholde din konference her, er der rig mulighed for at kombinere arbejde med afslappende spaoplevelser. Bliv inspireret af den unikke natur i skærgården og hent ny energi i en række forskellige aktiviteter.

Værelser til alle lejligheder

Vi har hotelværelser, som passer til enhver lejlighed. Her kan du vælge at bo i en suite med udsigt over havet, i et privat bådhus eller en villa. Uanset om du er på forretningsrejse, afsted med familie, venner eller kæresten, har vi det perfekte sted til dig. Hvis du ankommer med båd, har vi vores egen gæstemole og marina.

Nyd Holmsbu

Nogle gange finder man skønheden i det simple. En gåtur i den friske havluft langs broen. En varm latte eller et glas god vin hos os eller på en café i Holmsbu centrum. Mellem os og centrum ligger Holmsbu Billedgalleri, hvor Holmsbu-kunstnere med Henrik Sørensen i spidsen udstiller deres værker. Centrum er fuld af liv med caféer og butikker. Om vinteren er tempoet mere roligt, men byens charme er intakt året rundt.

Cash free

Holmsbu Hotel & Spa gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Kontakt

  • Rødtangveien 18 3484 Holmsbu , Norge
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog

Tog til Drammen eller Oslo, derefter bus til Holmsbu.

Med bus

Bus til Holmsbu centrum.

Med båd

1,5 timer fra Oslo.

Om Holmsbu Hotel & Spa

Antal værelser

52 værelser, 21 bådhuse, 21 villaer

Antal mødelokaler

14 mødelokaler, max. kapacitet: 260 personer

Afstand til lufthavn

Torp Flyplass Sandefjord, 118 km
Oslo Lufthavn Gardermoen, 106 km

Afstand til offentlig transport

Holmsbu centrum: 2,5 km

Afstand til togstation

Drammen togstation, 40 km
Spikkestad, 34 km

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.562.364.000 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.