Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Holmsbu Hotel & Spa Holmsbu ,  Norge

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norge Closed 04.02.19 - 31.01.22

Holmsbu Hotel & Spa ligger smukt placeret nede ved kysten, ved fjordperlerne Holmsbu og Rødtangen i Hurum, en time fra Oslo. Her er livsstil og oplevelser sat sammen i smukke omgivelser for gode konferencer og spaoplevelser. Vi er et kontantfrit hotel.

Holmsbu Hotel & Spa 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

I hjertet af Holmsbu  Hotel &Spa finder du Villa Holtnes, vores historiske villa fra begyndelsen af 1900-tallet. Villaen er nyrestaureret, men følelsen fra århundredeskiftet er bevaret med nænsom hånd. Huset er som skabt til at danne de perfekte rammer for alle typer af arrangementer.

Thornestuen

Thornestuen er husets centrum med plads til 50 personer i klasseværelsesopsætning eller 60 personer i biografopsætning. Vi kan også ommøblere til en middag for 50 personer til eksempelvis jul, sommerfest, konfirmation, dåb eller andre sammenkomster. Ved konferencer kan rummet opdeles i to lige store dele. Thornestuen er naturligvis udstyret med moderne konferenceteknologi.

Rebekka

Rebekka er lyst og feminint indrettet og kan anvendes som bestyrelseslokale med plads til otte personer og med dejlig udsigt over bådhusenes tage og fjorden. Rebekka har alt det nødvendige tekniske udstyr.

Kjær

Kjær er Rebekkas modsætning med sit maskuline look. Det store vindue fylder rummet med lys og giver en dejlig udsigt over fjorden. Det har også alt det nødvendige tekniske udstyr.

Kælderbaren

Da villaen blev restaureret, greb vi muligheden og gravede ud til en kælder under huset. Den er nu udstyret med en intim bar, som er perfekt til et besøg efter en middag i Thornestuen. Da dette arrangement regnes som privat, har baren de fulde rettigheder indtil klokken 02.30.

Villa Holtnes historie

Villaens bemærkelsesværdige historie er et par linjer værd. Rebekka Holm var enke efter skibsreder Hans Jørgen Kjær, der, da han døde, efterlod sig en betydelig formue. Den 31. marts 1903 giftede Rebekka, der på dette tidspunkt var 40 år, sig med den 14 år yngre Theodore Wilhelm Thorne. Sammen arbejdede de med rejefiskeri og importerede fisk fra Danmark, som de solgte i Drammen og Oslo. Samtidig begyndte de at bygge Villa Holtnes. Men Theodore døde i 1907, kun 30 år gammel - før huset stod færdigt. I kølvandet på dette har der været en lang række historier om uforklarlige og mystiske begivenheder i Villa Holtnes. Centralt for historierne er spørgsmålet om, hvorvidt Rebekka stadig bor i sin villa. Vi ved det ikke, men gør vores bedste for, at både Rebekka og vores gæster kan nyde deres ophold i villaen.

Kapacitet

Her kan du se kapaciteten for de forskellige lokaler i Villa Holtnes.

Thornestuen

50-60 personer

Rebekka

8 personer

Kjær

10 personer

Reservation og kontakt

Kontakt os gerne for nærmere information og booking på tlf. +47 32 79 70 00 eller via booking@holmsbuspa.no.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.562.364.000 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.