Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Lily Country Club Kløfta ,  Norge

Lily Country Club

Kløfta,  Norge

I naturskønne omgivelser, kun 9 minutter fra Gardermoen og 25 minutter fra Oslo, finder du os. Vi ligger landligt, ved 18. hul på golfbanen, med alle muligheder i umiddelbar nærhed.

Lily Country Club 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Lily Country Clubåbner dørene og inviterer dig til en afslappende weekend - eller uge - væk fra byens kaos. Beliggende lige ved en 18-hullers international golfmesterskabsbane på Miklagard, udnytter hotellet sine landlige omgivelser fuldt ud.

Landlig og afslappende

Med 507 hotelværelser i grønne, landlige omgivelser, kun 30 minutter fra Oslo og 10 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen, er det bare at blive - så længe du vil. Hos os finder du alt, du har brug for, for et afslappende ophold, og vi gør alt vi kan for at skabe det, som både føles og huskes som gode øjeblikke, varige indtryk og din egen form for at høre til. Hos os er døren altid åben.

Hvad vil du spise?

Hos Lily Country Club kan du vælge lige det, du har lyst til - fra vores fire serveringssteder. I vores hovedrestaurant, Brasseriet, har vores kokke brugt al sin erfaring på at hente de klassiske og velkendte franske og italienske smagsoplevelser hjem, og så kombinere og forældre dem med kvalitetsråvarer i sæsin fra bugnende nærområder.

Du kan også nyde de samme smage udendørs ved golfbanen, på Greenfield Terrace. Tag en pause på de behagelige solsenge under træerne i Courtyard Terrace, og lad boblerne fylde sjælen. I Bar Lilibet er der tændt i pejsen året rundt - det er der også i baren!

Fore!

Har du en drivende god drive? Tag dig an en af Norges største golfbaner, for Miklagard Golk ligger lige ved siden af Lily Country Club. Øv dig på putting, eller tag golfbilen med på en runde på græsset.

Spa & velvære

Hos Lily Country Club skal du ikke gå hjem med ømme golfmuskler. Vi tilbyder en hel række behandlinger og bad i vores spa - hammam, dampbad, massage... hvad end du behøver for at komme i balance. Du finder også et træningslokale, hvor du kan deltage i gruppetræninger, booke time med en personlig træner eller køre din egen træning. Vi har alt fra yoga til boksning!

Kontakt

  • Væringvegen 44 2040 Kløfta , Norge
via Google Maps

Find vej til hotellet

Shuttlebus

Hop på en af vores shuttlebusser. Bussen er tydeligt mærket med Lily Country Clubs logo, og tager dig mellem hotellet, Kløfta station og Oslo Lufthavn, Gardermoen. Bussen går hele dagen i hverdagene, men i weekenderne beder vi dig tage kontakt med hotellet for at booke transport. Se tidstabellen.

Med bil

Hotellet ligger 15 km fra Oslo Lufthavn Gardermoen, ca. 10 minutter at køre med bil. Køreturen fra Oslo tager ca. 25 minutter.

Fra Oslo

Kløfta Station ligger kun en halv times togtur fra Oslo centrum. Herfra kan du tage en af vores shuttlebusser eller tage en 10 minutters gåtur til hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Øvre Romerike Taxi, telefon +47 63 97 35 00

Om Lily Country Club

Antal hotelværelser

507

Antal konferencelokaler

13

Faciliteter

Spa

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.