Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Entry Trollåsen ,  Norge

Quality Hotel™ Entry

Trollåsen,  Norge

Velkommen til Quality Hotel Entry! Hotellet er det perfekte udgangspunkt for både forretninger og fornøjelser. Hotellet ligger i grønne omgivelser, midt mellem Tusenfryd og Oslo C, med flotte gangstier i nærheden.

Quality Hotel™ Entry 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Vi ved, hvor vigtig made er, og har derforlagt stor vægt på, at vi til enhver tid har velsmagende og spændende alternativer, hvor vi altid benytter os af sæsonens råvarer. 

Morgenmad

Vi tilbyder en morgenmadsbuffet med mange økologiske og sunde valgmuligheder. Kort sagt en rigtig hotelmorgenmad. Morgenmaden er altid inkluderet i værelsesprisen.

Restaurant Sesong

Restaurant Sesong tager, som navnet antyder, udgangspunkt i sæsonens forskellige råvarer og forvandler dem til kulinariske lækkerier. Hver dag har vi et par velsmagende kød- og fiskeretter, nogle mere enkle småretter samt lækker, hjemmelavet pizza.

Frokost

Vores frokost er åben for både hotellets gæster og for gæster, der ikke overnatter. Vi serverer frokost på alle de dage, hvor konference- og kursusdeltagere har forudbestilt frokostservering. Frokosten består enten af en lækker to-retters menu eller en stor og velsmagende frokostbuffet (alt afhængigt af, hvor mange gæster der har forudbestilt).

Vores anerkendte frokostbuffet er fristende og indholdsrig, med varme kød- og fiskeretter, lækre salater og et stort udvalg af kolde retter. Ønsker du at komme forbi til frokost, så tag telefonen og tjek hvad der er "dagens lunsj" (tlf +47 66 99 78 00).

Bestil bord

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og bordreservation på tlf. +47 66 99 78 00 eller via q.entry@choice.no.

Morgenmad

Mandag - Fredag: 06.00 - 09.00
Lørdag - Søndag: 07.00 - 10.00

Frokost

Mandag - Søndag: kun bookinger

Restaurant Sesong

Mandag - lørdag: 18.00 - 20.30
Søndag: Lukket

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.