Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Entry Trollåsen ,  Norge

Quality Hotel™ Entry

Trollåsen,  Norge

Quality Hotel Entry er nyrenoveret i 2017, og det perfekte udgangspunkt for både forretninger og fornøjelser. Hotellet ligger i grønne omgivelser, midt mellem Tusenfryd og Oslo C, med flotte gangstier i nærheden. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Entry 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Entry ligger i grønne omgivelser i parkomgivelser i Kolbotn, blot ti minutter fra Oslo centrum. Hotellet har gratis parkering for gæster. 

Et moderne hotel

Quality Hotel Entry fremstår som nyt og moderne med åbne fællesarealer, aktive barområder med shuffleboard og nyt, friskt frokostkoncept med fokus på sæsonens råvarer. Med et topmoderne køkken, godt teknisk udstyr og serviceminded personale sørger vi for, at alle behov dækkes på bedst mulige måde. De fleste hotelværelser, alle badeværelser og hotellets fællesareal blev renoveret og frisket op i 2017.

Cash free

Quality Hotel Entry gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Området rundt

Quality Hotel Entry ligger let tilgængeligt med naturskønne omgivelser i nærheden. Lige udenfor hotellet finder du flotte gang- og cykelstier, som blandt andet fører dig til Hvervenbukta med badestrand om sommeren eller hyggelige Kolbotn centrum. Har du en bil tilgængelig, er der kun en kort køretur på 10 minutter til fantastiske Ingierstand badeplads. Hotellet har også en stor have uden indsyn, som kan bruges til afslapning, leg, sjov eller til selskap. 

Sommer på Tusenfryd

I sommersæsonen er det populært blandt familier at bo hos os og besøge forlystelsesparken Tusenfryd. Vi har vores egne aktivitetsledere, som underholder børnene hver aften med alt fra spil og filmvisning til fodboldturneringer. Quality Hotel Entry ligger også tæt på den dejlige badestrand i Hvervenbugten. Vi garanterer et fantastisk ferieophold for hele familien!

Transport til og fra Oslo

Vi tilbyder gratis parkering til alle vores gæster. Busholdeplads tur/retur Oslo ligger kun 2 minutters til fods fra hotellet. For kursusdeltagere kan vi organisere fælles bustransport tur/retur Oslo centrum eller Gardermoen. Kaffe og boller på bussen kan vi også fikse! 

Kontakt

  • Telefon: +47 66 99 78 00
  • Fax: +47 66 99 78 01
  • E-mail q.entry@choice.no
  • Org. nr: 965 641 505
  • Lienga 11 1414 Trollåsen , Norge
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Buss

Tag bus nr. 83 fra Oslo centrum. Busstoppestedet hedder Mastemyr hotel, og ligger lige ved hotellet. Bussen tager omkring 15 minutter fra Oslo Sentralstasjon. Køreplan finder du her.

Tog

Rutetog til Kolbotn station eller Rosenholm station. Derfra passer det med taxa, som tager 3 minutter, eller en gåtur på 20 - 25 minutter.

Fra Oslo lufthavn, Gardermoen

Man kan bede om fast pris på taxa fra både Follo Taxi og Oslo Taxi. Derudover er det enkelt at tage Flytoget fra Gardermoen til Oslo S og derfra bus nr. 83 eller taxa til hotellet. 

Om Quality Hotel Entry

Antal hotelværelser

164 værelser, 361 senge

Antal mødelokaler

19 fleksible konferencelokaler, hvor storsalen alene har en kapacitet på op til 400 personer.

Afstand til lufthavn

Oslo Gardermoen Lufthavn: 45 km, ca. 45 minutter i bil

Afstand til togstation

Kolbotn station: 4 km

Quality Hotel™

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.374.001 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.