Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Entry Trollåsen ,  Norge

Se alle hoteller i Kolbotn, Norge

Quality Hotel™ Entry

Trollåsen,  Norge

Velkommen til Quality Hotel Entry! Hotellet er det perfekte udgangspunkt for både forretninger og fornøjelser. Hotellet ligger i grønne omgivelser, midt mellem Tusenfryd og Oslo C, med flotte gangstier i nærheden.

Quality Hotel™ Entry 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Quality Hotel Entry. Har du spørgsmål angående dit besøg? Vi håber, du kan finde svarene her på siden.

Parkering

Ankommer du i bil, tilbyder vi udendørs parkering til 100 biler. Der opkræves ikke P-afgift. Der er også mulighed for at parkere busser på disse pladser.

Kontantfrit hotel

Quality Hotel Entry er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Værelsesrengøring - Sweet Dreams Stay

Sweet Dreams-projektet er et samarbejde mellem os og UNICEF, hvor vi hjælper børn, der er udsatte for menneskehandel, ved at give dem en nat i tryghed. Du kan bidrage til projektet ved at fravælge rengøring af værelset, når du bor mere end én sammenhængende nat hos os. Bare hæng Sweet Dreams Stay-skiltet på dørhåndtaget senest kl. 23.00. For hvert værelse, hvor rengøring fravælges, donerer vi 10 NOK til UNICEF. Samtidigt reduceres brugen af kemikalier, energi og vand. Sammen kan vi gøre en forskel! Her kan du læse mere om Sweet Dreams Stay.

Bagageopbevaring

Hotellet tilbyder opbevaring af tasker og kufferter både før og efter opholdet.

WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, som er frit tilgængeligt for vores gæster. Hent en adgangskode i receptionen eller log ind med dit Nordic Choice Club-nummer. Det kunne næsten ikke være nemmere.

Har du glemt noget?

Fik du ikke det hele med, da du pakkede? Intet problem, i receptionen har vi stort set alt, hvad du kunne få brug for af hygiejneartikler. Mangler du noget, vi ikke har på lager? Vi hjælper dig gerne med indkøb, hvis dette ønskes.

Kæledyrsvenligt

Medbring din bedste ven. På Quality Hotel Entry er kæledyr meget velkomne mod et gebyr på 200 NOK pr. ophold. Husk at give os besked ved reservation, så vi kan tage os af jer på bedste vis.

Opgradering

Fejrer du noget specielt, eller ønsker du blot at forkæle dig selv med et ekstra lækkert ophold? Kontakt os, så hjælper vi dig gerne med de forskellige opgraderingsmuligheder.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 11.00

Morgenmad

Mandag - Fredag: 06.00 - 09.00
Lørdag - Søndag: 07.00 - 10.00

Frokost

Mandag - Søndag: kun bookinger

Restaurant Sesong

Mandag - lørdag: 18.00 - 20.30
Søndag: Lukket

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.