Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Kristiansand

Sørlandets hovedstad hedder Kristiansand, også kendt som sommerbyen. Her kan du nyde livet i skærgården, på bryggen eller ved de forskellige svømmesteder.

Fra Kjevik Lufthavn har du blot 20 minutter ind til Kristiansand centrum, og det er nemt at udforske byens perler fra vores Kristiansand-hoteller. Begge hoteller har nemlig en perfekt beliggenhed. Comfort Hotel Kristiansand har parkeringsanlæg og træningsrum, og det ligger blot 200 meter fra Kristiansand station. Clarion Hotel Ernst har restaurant, bar, relaxafdeling og ligger blot 50 meter fra gågaden Markens. Året rundt er Kristiansand rig på oplevelser. Besøg festivallerne eller tag turen til teater- og koncerthuset, Kilden, Kristiansand Kunsthal eller Sørlandets Kunstmuseum. På torvet finder du Kristiansands domkirke og rådhuset. Om sommeren er det et must at nyde solen på bryggen, der ligger på begge sider af Gravane-kanalen. Her venter der rejer, seafood og hyggelige restauranter. Kristiansand er ligeledes børnenes by, og Kristiansand Dyrepark er en af Norges topseværdigheder. Her kan hele familien nyde de eksotiske dyr, Kardemomme by, pirater og meget mere. Aquarama Bad på Bystranden er bestemt også anbefalelsesværdig til de varme sommerdage. M/B Øya, M/B Høllen og MS Bragdøya er desuden klar til at tage dig med på bådtur til de omkringliggende øer.

Læs mindre
3 hoteller i Kristiansand

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.