Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Kristiansand Kristiansand ,  Norge

Se alle hoteller i Kristiansand, Norge
  • Seng med pude, lampe, lænestol i Standard dobbeltværelse hos Comfort Hotel Kristiansand

Comfort Hotel® Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Comfort Hotel Kristiansand er et smart og anderledes hotel med en supercentral beliggenhed midt i Kristiansand, kun 200 meter fra stationen. Her bor du på et skønt værelse, et døgnåbent fitnessrum og moderne konferencelokaler. Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Kristiansand 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Comfort Hotel Kristiansand. Her kommer lidt nyttige oplysninger til dig, som overvejer at bo hos os.

Parkering i parkeringshus

Comfort Hotel Kristiansand har gode parkeringsmuligheder. Læs mere om parkering her.

Bagageopbevaring

Du kan få opbevaret din bagage både før og efter dit besøg, uden ekstra omkostninger. Vi hjælper dig gerne i receptionen.

Hvordan fungerer det med rengøring af mit værelse?

For at være sød ved både miljøet og din tegnebog, så gør vi kun dit værelse rent hver fjerde dag, når du bor hos os. Vil du have gjort rent hver dag? Intet problem. Det er bare at sige til i Barception, så løser vi det (sig til senest kl. 22 dagen inden).

Kontantfrit hotel

Comfort Hotel Kristiansand er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Frit tilgængeligt WiFi

At være koblet på nettet 24/7 er en selvfølge, synes vi på Comfort. Derfor tilbyder vi dig fri adgang til vores trådløse internet på hele hotellet. Hvis du er Nordic Choice Club-medlem kan du logge dig på med dit medlemsnummer. Alternativt kan du få en adgangskode i receptionen.

Tidlig check-in og sen check-out

Du kan foretage dit check-in tidligere end de ordinære åbningstider for blot 100 NOK, hvis dit værelse vel at mærke er klar. Vil du gerne udnytte vores service sen check-out? Du kan beholde værelset helt frem til kl. 14.00 for 100 NOK eller frem til kl. 16.00 for 200 NOK.

Sen check-out om søndagen

Vi kan godt lide at dovne den om søndagen. Derfor lader vi dig beholde værelset frem til kl. 18.00 på søndage, uden ekstra omkostninger. Læs mere om sen check-out her.

Tidlig morgenmad

Vi tilbyder morgenmad fra kl. 05.00 hver dag. Morgenmaden er uden varme retter, men ellers får du alt, hvad du har brug for tidligt på morgenen, så din dag får den optimale start.

Lobbyshop med alt det nødvendige

I lobbyshoppen kan du købe ”good-to-have”-produkter som shampoo, balsam, småretter, yoghurt, drikkevarer, snacks, alt sammen til gode priser. Læs mere om vores lobbyshop her.

Opgradering

Opgradering til den næste værelseskategori koster fra 100 NOK, alt afhængigt af værelsestypen og kapaciteten. Kontakt receptionen.

Isterninger

Vi har en isterningemaskine i køkkenet og laver meget gerne isterninger til dig. Spørg i receptionen.

Strygerum

Vores strygerum finder du på 4. etage, HW-fløjen. Vi har også et strygejern, som du kan låne. Det giver dig mulighed for selv at stryge dit tøj på værelset.

Indstilling af værelsestemperatur

Der vil være mulighed for at indstille temperaturen på værelset, alt efter hvilken hotelfløj du bor på. I fløjen mod Skippergaten kan du selv justere temperaturen med +/- 2 grader, derudover kan du kontakte os i receptionen for at få vejledning herom.

Udskrivning

Har du noget, som du skal have udskrevet? Intet problem. Send det i en e-mail til co.kristiansand@choice.no, så udskriver vi det gerne for dig. Giv besked, hvis du ønsker udskrift i farver. Er der tale om et større antal sider, kan det indebære, at vi tager nogle få kroner i betaling for opgaven. I det tilfælde aftaler vi det med dig på forhånd.

Pretty damn good music

Kan du lide den musik, vi spiller? Comfort har sin egen spilleliste på Spotify, som du finder her: http://bit.ly/thecomforthotelssound.

Rygning

Rygning er kun tilladt udendørs ved hovedindgangen til receptionen og ved indgangen til bilparkeringen. Vi beder dig om at tage hensyn til andre, når du ryger udenfor. Nordic Choice Hotel er en 100 % røgfri hotelkæde, og det er derfor ikke tilladt at ryge på værelser eller andre steder indenfor. Røgning indenfor medfører en bøde på 1500 NOK.

Kontakt os gerne på co.kristiansand@choice.no, hvis du mangler svar på noget.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +47 38 07 94 00 eller via co.kristiansand@choice.no

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00
Lazy Sunday – Check-out om søndagen: Kl. 18.00

Morgenmad

Mandag: 06.30 - 09.30
Tirsdag: 06.30 - 09.30
Onsdag: 06.30 - 09.30
Torsdag: 06.30 - 09.30
Fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.30 - 11.00
Early Bird, alle dage: Fra kl. 05.00

Lobbyshop

Mandag: 24/7
Tirsdag: 24/7
Onsdag: 24/7
Torsdag: 24/7
Fredag: 24/7
Lørdag: 24/7
Søndag: 24/7

Fitnessfaciliteter

Mandag: 24/7
Tirsdag: 24/7
Onsdag: 24/7
Torsdag: 24/7
Fredag: 24/7
Lørdag: 24/7
Søndag: 24/7

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.