Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Kristiansand Kristiansand ,  Norge

 • Seng med pude, lampe, lænestol i Standard dobbeltværelse hos Comfort Hotel Kristiansand

Comfort Hotel® Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Comfort Hotel Kristiansand er et smart og anderledes hotel med en supercentral beliggenhed midt i Kristiansand, kun 200 meter fra stationen. Her bor du på et skønt værelse, et døgnåbent fitnessrum og moderne konferencelokaler. Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Kristiansand 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Begynd dagen med en frisk og sund morgenmad hos os. Vi byder på en masse godt og flere økologiske produkter. Kom gerne ind og nyd hotelmorgenmaden, selvom du ikke selv er gæst på hotellet. For kun 125 NOK kan du spise så meget, du orker! Børn betaler halv pris. Giv os besked, hvis du er allergisk, så finder vi også på noget til dig.

Morgenmaden serveres normalt:

Mandag - fredag: kl. 06.30 - 09.30
Lørdag: kl. 07.30 - 11.00
Søndag: kl. 07.30 - 12.00
Early Bird, alle dage: Fra kl. 05.00

Morgenmaden serveres om sommeren:

Mandag - lørdag: Kl. 06.30 - 10.30
Søndag: Kl. 06.30 - 12.00
Early Bird, alle dage: Fra kl. 05.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Mødelokale

Comfort Hotel Kristiansand har moderne møderum med en kapacitet på op til 30 personer. Lokalerne er udstyret med det nyeste inden for tekniske løsninger, der er med til at sikre en vellykket konference. Lokalet er egnet til mindre konferencer, møder eller jobsamtaler. Vi har frisk frugt, lækre muffins og hjemmelavede sandwich på menuen, så I kan tage jer en velfortjent pause. Tank energi og stræk benene i lobbyen. Service-crewet i receptionen hjælper dig, hvis du får behov for det. Kontakt os, så sender vi dig et tilbud.

Book konference

Du er velkommen til at kontakte os for mere information eller for at booke en konference. Tlf. +47 38 07 94 00 eller via co.kristiansand@choice.no.

Barception

I Barception kan du købe ”good-to-have”-produkter som shampoo, balsam, småretter, yoghurt, drikkevarer og snacks til gode priser. Lobbyshoppen er selvfølgelig åbent døgnet rundt, så du aldrig kommer til at mangle noget. Vi har droppet den traditionelle dyre minibar og sælger i stedet alt, hvad du har brug for her.

Åbningstider

Alle dage, døgnet rundt.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Fitness

Vi har et nyt og frisk fitnessrum, hvor du kan træne så meget, du vil. Måske lidt morgentræning på løbebåndet eller lidt vægttræning før sengetid? Her er altid åbent. Vi har Kinesis One, løbebånd, stepmaskiner, cykler og vægte med mere. Hvis du får brug for andre maskiner, kan du som gæst benytte Elixia for 100 NOK pr. træningsgang.

Åbningstider

Alle ugens dage: Døgnet rundt

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Vi har gode parkeringsmuligheder i tilknytning til hotellet, så der er kort vej fra din bil til dit værelse. Det koster 175 NOK pr. døgn. Vi har brug for bilens nummerplade ved indcheckning for at registrere bilen. Max. højde 1,95 m. Indkørsel fra Henrik Wergelandsgate til Vestre Torv Parkeringshus, Q-park.

 • Hos Comfort Hotel® får du selvfølgelig gratis Wifi på alle hotelværelser og fællesområder. Surf løs!

WiFi

Hele hotellet har selvfølgelig gratis wifi. Vælg bare netværket "Comfort Hotel", så er du inde! Simpelt.

Kæledyrsvenligt

Her på Comfort Hotel Kristiansand er dine firbenede venner også velkomne. For 250 NOK pr. besøg kan de bo sammen med dig på hotellet. Førerhunde koster selvfølgelig ikke ekstra. Hvis du vil have dit kæledyr med, så giv besked, når du booker, så vi kan finde et passende værelse til jer.

Lazy Sunday

Vi kan godt lide at slappe af om søndagen. Derfor lader vi dig beholde værelset frem til kl. 18.00 om søndagen, uden ekstra omkostninger. Morgenmaden serverer vi desuden frem til kl. 12.00. Så kan du lige blive liggende lidt længere. Det kan ofte også lade sig gøre at foretage check-in lidt tidligere eller senere på andre dage, forudsat at vi har plads. Vi kræver her et lille ekstra gebyr. Tidlig check-in: Før kl. 15.00, 100 NOK Sen check-out: Frem til kl. 14.00, 100 NOK, og frem til kl. 16.00, 200 NOK

Øvrige tjenester

 • Gratis Wi-Fi
 • Økologisk morgenmad
 • Cykeludlejning
 • Joggingrunde
 • Elevator
 • Indendørs parkering
 • Fladskærms-TV
 • TV
 • Sammenhængende rum
 • Kopimaskine
 • Kæledyr tilladt
 • Træningslokale
 • Fax
 • Handicapværelser
 • Naturområde til vandreture
 • Badekar i udvalgte værelser
 • Ismaskine
 • Strygejern og strygebræt
 • Møderum
 • Mikrobølgeovn
 • Røgfrit hotel

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.376.003 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.