Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Farris Bad Larvik ,  Norge

  • Lys fra Farris Bad om natten
  • Mennesker i udendørs boblebad på Farris Bad
  • Par som ankommer Farris Bad
  • Par som griner i poolen på Farris Bad
  • Kvinde omgivet af sæbeskum på Farris Bad

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad har en enestående beliggenhed ved stranden i Larvik.Med den ene fod på land og den anden fod i vandet er Farris Bad et unikt spahotel med Skandinaviens største spaafdeling. Vi er et kontantfrit hotel.

Farris Bad 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Farris Bad har en enestående beliggenhed ved stranden i Larvik, kun halvanden time fra Oslo og 15 minutter fra Oslo Torp Lufthavn. Med den ene fod på land og den anden fod i vandet er Farris Bad et helt unikt spahotel med Skandinaviens største spaafdeling på hele 2500 m2.

Farris Bad Spa

Farris Bad er Nordens største spa, og så er hotellet oven i købet opført ved en ægte mineralkilde. Hver dag bobler der friskt kildevand ud fra 55 meters dybde og op til vores kildevandsgrotte, og det er sundt og rigt på mineraler. Vi har fokus på fysisk såvel som mental træning, en afbalanceret kost og behandlinger, som opfylder alle behov og ønsker. Her kan du finde ydre og indre ro og sætte tiden i stå. (Der er 16 års aldersgrænse i hela spaområdet).

Konferencer

Vores konferencefaciliteter er perfekte til dig, der ikke bare ønsker et almindeligt møde. En konference på Farris Bad indebærer selvfølgelig alt, hvad du har brug for, når det kommer til teknologi, personlig hjælp og lokaler. Vi har plads til både små og store møder, og i vores største lokale er der mulighed for at være op til 400 personer.

Terrassen

På vores strandterrasse er der plads til 80 personer, og her kan du nyde morgenmaden eller vores lækre frokostbuffet i solen. Eller hvad med at bestille en grillbuffet til et større selskab? Her kan du også slænge dig i en af vores udendørs lounges, snuppe en kold drink og bare slappe af. På de grå dage og sene aftener tænder vi op i vores varmelamper i loftet, som dækker store dele af terrassen.

Water Lounge

Der er altid masser af liv i vores Water Lounge, præcis som i kilden. I vores Water Lounge kan du afholde uformelle møder i løbet af dagen, koble fra og lade op efter en travl arbejdsuge og lade aften blive til nat, men den behagelige chill-out musik spiller i baggrunden. Snup en kop te, et glas vin og smag gerne på nogle af de lækre småretter.

Kildesalen

I vores fantastiske Kildesal kan vi dække op til fest for op til 300 personer med hvide duge, linnedservietter, blomsterdekorationer og smukt sølvtøj. Der er også mulighed for egen bar, scene og dansegulv i lokalet, og alt teknisk standardudstyr står til rådighed.

Bar

På barmenuen finder du et varieret udvalg af internationale og sofistikerede cocktails, cognac, Armangnac, whisky, grappa, champagne og meget mere. Spørg vores dygtige bartendere. Hvem ved, måske finder du en ny yndlingsdrink? Vi serverer den gerne med et lille twist.

Golf i Larvik

Farris Bad ligger blot 2 kilometer fra en af Norges fineste golfbaner, Larvik Golfklubb. Reservér greenfee og starttidspunkt i receptionen.

Cash free

Farris Bad gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Kontakt

  • Fritzøe Brygge 2 3285 Larvik , Norge
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog

Tog til Larvik Station

Med bus

Bus til Larvik

Med færge

Færge til færgeterminalen i Larvik

Med taxa

Vi anbefaler Vestfold Taxi, ring på tlf. +47 33 42 02 00.

Om Farris Bad

Antal hotelværelser

176 værelser

Antal mødelokaler

8 lokaler

Afstand til lufthavne

Torp Sandefjord: 22 km
Oslo Gardermoen: 160 km

Afstand til tog og offentlig transport

Larvik Station: 800 meter

Afstand til Larvik færgeterminal

10 minutter i bil

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.562.364.000 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.