Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Farris Bad Larvik ,  Norge

Se alle hoteller i Larvik, Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad har en enestående beliggenhed ved stranden i Larvik.Med den ene fod på land og den anden fod i vandet er Farris Bad et unikt spahotel med Skandinaviens største spaafdeling. Vi er et kontantfrit hotel.

Farris Bad 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til det fantastiske Farris Bad. Her finder du nyttige oplysninger om hotellet og vores spaområde. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Morgenmad

Vi serverer morgenmad hver morgen i vores restaurant med udsigt mod havet, Stavern og Svenner fyr. Med fokus på sunde og energiske råvarer, komponerer vi en indholdsrig morgenmadsbuffet, inklusiv kaffe og juice. Morgenmad er altid inkluderet i værelsesprisen.

Parkering

Vi tilbyder indendørs parkeringspladser til 225 NOK pr. dag eller udendørs parkering til 190 NOK pr. dag. Det er muligt at parkere kortvarigt uden for hotellet.

Tidlig check-in og sen check-out

Såfremt der er plads, kan du udvide dit ophold ved at vælge et tidligere check-in fra kl. 14.00 og senere check-out frem til kl. 14.00. Prisen er 350 NOK. Kontakt os gerne for mere information og booking.

WiFi

Der er fri adgang til trådløst internet overalt på hotellet. Hent din adgangskode i receptionen eller log ind med dit Nordic Choice Club-nummer. Det kunne næsten ikke være nemmere.

Opgradering og suiter

Fejrer du noget særligt, eller har du bare lyst til lidt ekstra plads? Så anbefaler vi vores større værelseskategorier og suiter. Foruden vores junior suiter tilbyder vi tre unikke og lækre suiter, højt hævet over hav og land. Læs mere og se billeder af vores suiter her. Kontakt os gerne for mere information og booking.

Spa

Gæster, der har booket en behandling, skal møde op senest 15 minutter før behandlingen. Ved forsinket ankomst kan behandlingstiden blive afkortet. Spa er mobilfri zone. På Farris Bad bruges hovedsagligt spahotellets eget badetøj. Som boende gæst er dette inkluderet. Eget badetøj (med undtagelse af bermudashorts) kan også benyttes. Inkluderet i entréen er lån af badekåbe, håndklæde, peshtemal, tøfler samt frugt, te og vand. Du kan frit benytte træningslokale og være med til spaaktiviteter og yogatimer.

Aldersgrænse i spa-området

Hele spa-området har en aldersgrænse på minimum 16 år.

Planlæg dit spabesøg

Kontakt os, så hjælper vi dig med at sammensætte en spaprogram, der passer til dine behov og ønsker for dit ophold hos os på Farris Bad.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 16.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Morgenmad

Mandag - fredag: 06.30 - 10.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Frokost

Mandag - fredag: 11.30 - 14.30
Lørdag - søndag: 12.00 - 15.00

Aftensmad

Mandag - søndag: 18.00 - 22.30

Water Lounge & Bar

Mandag - torsdag: 15.00 – 00.00
(Mad Service: 15.00 - 22.00)

Fredag - lørdag: 13.00 – 01.00
(Mad Service: 13.00 - 22.00)

Søndag: 13.00 – 00.00
(Mad Service: 13.00 - 22.00)

Farris Bad Spa

Mandag - søndag: 07.00 - 23.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.