Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Grand Larvik Larvik ,  Norge

Quality Hotel™ Grand Larvik

Larvik,  Norge Opening 29. april 2022

I centrum genåbner Quality Hotel Larvik med nye hotelværelser og konferencecenter i tilknytning til Grandkvarteret. Hotellet ligger lige ved siden af bryggene i indre havn med smuk udsigt over fjorden. Passer godt for de store og små møder. Velkommen!

Quality Hotel™ Grand Larvik 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Grand Larvik lægger ikke bare et stort fokus på konferencer. Vi prioriterer også kategorien mad og drikke vældigt højt.

Morgenmad

Vi tilbyder en morgenbuffet med mange gode, sunde og økologiske muligheder. Kort sagt, en rigtig hotelmorgenmad. Morgenmaden er altid inkluderet i værelsesprisen.

Havmannen Restaurant

Velkommen til Havmannen Restauraunt! Vi anbefaler vores tastin-menu, hvor I får 6 retter til at deles, serveret i flere omgange. De forskellige retter kommer ud til bordet så snart de er tilberedt. Vi har plukket retter fra hele verden - det, vi bedst kan lide fra forskellige køkkener, og derefter lavet vores version. Sharing-menuerne kan hurtigt ændre sig efter hvilke råvarer, der er bedst til enhver tid. Vi anbefaler dig at informere os om, hvis du har specielle allergier eller ting, du ikke spiser - og derefter glæde dig til de farverige og smagfulde oplevelser.

6-retters sharing: 645 NOK, minimum 2 personer.

Vi er stolte af vores køkken! Vi sætter pris på impulsivitet og kreativitet, og vil ikke sidde fast i én "træt" menu. Derfor skriver vi menuen lidt "utydeligt", så vi altid kan lede efter råvarer, der er tilgængelige og på sit bedste i de respektive årstider, og justere retterne efter dette. Vi leder altid efter råvarer af høj kvalitet, der også er nærproducerede og økologiske.

Bryggerestaurant om sommeren

Velkommen til vores populære bryggerestaurant Pakkhuset! Friske rejer, fin à la carte-menu, byens bedste burger og italiensk pizza bagt i en træfyret stenovn. Pakkhuset er åbent hver dag fra midt i maj til midt i august.

Morgenmad

Mandag: 06.30 - 09.30
Tirsdag: 06.30 - 09.30
Onsdag: 06.30 - 09.30
Torsdag: 06.30 - 09.30
Fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 06.30 - 10.00
Søndag: 06.30 - 10.30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.412.004 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.