Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Norefjell Ski & Spa blev kåret til Norway's Leading Resort i 2020 af World Travel Awards. Det er også blevet udnævnt som Norges førende spa-resort gennem flere år, nu senest i 2017. Her får du ski in/ski out, og du bor kun 1,5 timme fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Norefjell Ski & Spa er et spændende ski- og spahotel i det smukke bjerglandskab omkring 1,5 times kørsel fra Oslo og Gardermoen. Her er der rig mulighed for rekreation samt et stort spaområde, så du kan koble fra i de unikke omgivelser. Oplev den varierende natur i et miljø, der sætter fokus på sundhed og trivsel.

Konferencer

Vores konferenceafdeling består af 14 mødelokaler, hvoraf det største kan rumme op til 400 personer. Til de større arrangementer samarbejder vi med Bøseter Kongresshall, som stod færdigbygget d. 31. december 2014, og hvor der var plads til op mod 700 personer. Et møde hos os er ikke bare et møde, men også en oplevelse.

Cash free

Norefjell Ski & Spa gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Spa og wellness

Vores spaområde er godt for både krop og sjæl. Vi tilbyder mange forskellige behandlinger, der er inspireret af den rene, nordiske natur. Du kan også besøge vores spafaciliteter, fodbad, forskellige saunaer og boblebade. Der er ligeledes en udendørs spa og varme udendørs jacuzzier, hvor du kan nyde noget lækkert i glasset og udsigten over bjergene.

Aktiviteter for alle

I Norefjell er der en række aktiviteter at vælge imellem hele året rundt. Hotellet ligger på skiløjperne, så du kan spænde skiene med det samme, du kommer uden for døren, og stå på ski hele vejen tilbage til hotellet, når du er færdig på pisterne. Når du kommer tilbage, kan du slå dig ned og blive varmet igennem med en kop kakao eller en god middag. Vi har også en 16 meter høj indendørs klatrevæg lige inden for hovedindgangen (hvis du altså tør at tage udfordringen), spa, swimmingpool og fitnesscenter.

Restaurant Fjellet

I restaurant Fjellet får du hotellets måske bedste udsigt. Vores køkken anvender sunde og friske ingredienser, der både giver en kulinarisk oplevelse og energi til næste dag. Afslut dagen på toppen af hotellet, omgivet af store vinduer og et naturligt lysindfald, der skaber rammerne for dit måltid.

Bar

Lobbybaren er det perfekte mødested før middagen, eller når du ønsker at nyde eftermiddagssolen på terrassen.

Natur og dyreliv

Hotellets visuelle identitet har hentet detaljer fra Norefjells natur og dyreliv - motiver, som går igen og findes overalt på hotellet. Her er intet overladt til tilfældighederne.

Prisbelønnet hotel

Hotellet blev kåret til Norway's Leading Spa Resort 2010, 2011, 2015, 2016 og 2017 samt Norway's Leading Resort i 2015, 2016, 2017 og 2018 av World Travel Awards, og vandt også prisen "Merket for god design" i 2010. Hotellet blev også kåret til Norway's Best Ski Hotel 2014 og 2015 af World Ski Awards og Country winner 2016: Luxury Resort Spa – World Luxury Spa Awards.

Kontakt

  • Bøseter 3543 Norefjell , Norge
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

Bus til stoppestedet Noresund (10 minutter med taxa fra hotellet) eller direkte til stoppestedet Norefjell (kun weekender og vinterhalvåret).

Taxa fra Noresund

Vi anbefaler Krødsherad Taxi, ring på tlf. +47 93 45 52 52, eller Taxi Noresund, tlf.
+47 90 10 18 51 (fast pris 400 NOK)

Om Norefjell Ski & Spa

Antal hotelværelser

244 værelser (121 dobbeltværelser og 123 suiter)

Antal lejligheder i det omkringliggende område

161

Antal senge

1900 senge

Afstand til lufthavn

Oslo Lufthavn Gardermoen, ca. 2 timer i bil

Afstand til Oslo

Omkring halvanden time i bil.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.