Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Norefjell Ski & Spa blev kåret til Norway's Leading Resort i 2022 af World Travel Awards. Det er også blevet udnævnt som Norges førende spa-resort gennem flere år. Her får du ski in/ski out, og du bor under 2 timer fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
 Fitness

Bøeseter Bad & Gym ligger på hotellets nederste etage. Her er der poolområde og fitnesscenter. I fitnesscentret står der en række maskiner til styrke- og konditionering. Du kan også prøve holdtræning (kontakt hotellet for at få flere oplysninger om holdtræning). Vores 16 meter høje klatrevæg støder op til fitnesscentret og tilbyder varierende sværhedsgrader.

Poolområde

Poolområdet har en 16 meter lang swimmingpool. Der er også en jacuzzi, almindelig sauna og infrarød sauna samt forskellige brusere. Poolområdet er åbent fra morgen til sen aften, og det kan benyttes af hotellets gæster mod en afgift. Børn skal ledsages af og være under opsyn af voksne.

Børneaktiviteter

Ved siden af Bøeseter Bad & Gym ligger vores børneaktivitetsrum. Her er der en lille klatrevæg med beskyttelse nedenunder til de små ”hårde bananer”, der har lyst til en udfordring. I aktivitetsrummet finder man også spil, film og gode forudsætninger for at lege de forskellige lege. I løbet af sommerferien og andre skoleferier laver vi også vores kursus- og konferenceafdeling om til et børneområde med masser af aktiviteter.

Kontakt

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.
E-mail: booking@norefjellskiogspa.no
Telefon: +47 32 14 82 00

Priser

Kontakt hotellet

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.