Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Skifer Oppdal ,  Norge

Quality Hotel™ Skifer

Oppdal,  Norge

Quality Hotel Skifer ligger midt i Oppdal, to timer til Trondheim. Den smukke natur omgiver hotellet med 176 hotelværelser, konferencerum, restaurant og wellness. En ideel beliggenhed i forhold til job og ferie. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Skifer 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Skifer ligger midt i Oppdal, to timer syd for Trondheim. Vi tilbyder dig 176 værelser, moderne og fleksible koncerencelokaler, restaurant og wellnessafdeling i et smukt miljø, hvilket gør hotellet ideelt til alt fra møder til konferencer og ferieophold i de skønne naturomgivelser.

Centralt i Oppdal

Hotellet i det centrale Oppdal, 545 meter over havet, er omgivet af fjeldområdet Trollheimen og Dovre nationalpark. Fra Quality Hotel Skifer er der kort vej til bus og tog, og lige uden for hotellobbyen finder du både butikker, restauranter, kulturtilbud med biograf, bibliotek, pool og meget andet.

Alt fra dobbeltværelser til suiter

Vores 176 hotelværelser er moderne og komfortable. De er ligeledes indrettet i bløde, naturlige farver. Vi tilbyder både dobbeltværelser, familieværelser, suiter samt handicapvenlige værelser. Vi dækker kort sagt alle behov. De fleste værelser har udsigt ud mod fjeldene, og alle værelser har fri adgang til trådløst internet og tv. Du kan læse mere om vores forskellige værelsestyper her.

Cash free

Quality Hotel Skifer gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

À la carte-restaurant med åbent køkken og lobbybar

Vi ved, at den gode mad, de lækre drikkevarer samt fornøjelser er nøgleord, når man skal beskrive det perfekte hotelophold. I hjertet af hotellet finder du vores à la carte-restaurant med åbent køkken, hvor du således får et direkte kig til kokkene, der tryller for at skabe regionens lækreste måltider, der bliver tilberedt på sæsonens aktuelle råvarer. I lobbybaren kan du slå dig ned i en af vores sofagrupper, hvor du kan nyde lækre snacks og skønne drikkevarer. Du kan læse mere om vores restaurant her.

Kobl af i wellnessafdelingen

Efter en begivenhedsrig dag kan det være helt rart at komme ned i gear, så kig gerne forbi vores wellnessafdeling med fitness, bad, fodbad, finsk sauna og dampsauna, hvor du får udsigt over skipisterne. Minera Velvære tilbyder sågar spabehandlingar, hvis du har brug for en ekstra forkælelse. Læs mere her.

Konference eller event i et usædvanligt miljø

Quality Hotel™ Skifer har en moderne og fleksibel konferenceafdeling med en totalkapacitet på 300 personer. Vi hjælper dig hellere end gerne med at arrangere konferencen, dit kick-off eller familiefesten. Læs mere om vores konference- og eventmuligheder her.

En perfekt udgangspunkt, vinter som sommer

Når du vælger at bo på Quality Hotel Skifer, har du kun en kort køretur hen til de største alpine områder, og kilometer efter kilometer vil du kunne spotte præparerede pister, perfekt til langrend om vinteren eller vandre- og cykelture i sommermånederne. Vi giver dig gerne tips til diverse aktiviteter, der både kunne tælle curling, fisketure, golf, moskusoksesafari, riverrafting samt mange teambuildingaktiviteter.

Oplev hotellet

Hotellets karakteristiske facade er bygget af lokal skifer, og denne specielle stenart går igen i interiøet. Sammen med sten, træ og uldtekstiler er det med til at skabe en både varm og imødekommende stemning.

Vi byder dig hjertelig velkommen til Quality Hotel Skifer!

Kontakt

  • Ola Setroms vei 35 7340 Oppdal , Norge
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog og bus

Til Oppdal Skysstasjon

Fra Trondheim Lufthavn Værnes

Tag bussen, toget eller en taxi, hvis du ikke kører selv.

Med taxi

Vi anbefaler Trøndertaxi, ring på tlf. +47 72 42 12 05.

Om Quality Hotel Skifer

Antal hotelværelser

176 værelser, 352 senge

Antal konferencelokaler

6 lokaler, plads til 300 personer

Afstand til lufthavn

Trondheim Lufthavn Værnes: 160 km, ca. 2 timer med bil

Afstand til offentlig transport

Oppdal Skysstasjon: 400 meter

Quality Hotel™

Interview with the Foo Fighters

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.412.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.