Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Skifer Oppdal ,  Norge

Quality Hotel™ Skifer

Oppdal,  Norge

Quality Hotel Skifer ligger midt i Oppdal, to timer til Trondheim. Den smukke natur omgiver hotellet med 176 hotelværelser, konferencerum, restaurant og wellness. En ideel beliggenhed i forhold til job og ferie. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Skifer 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Mange hævder, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Her på Quality Hotel Skifer er vi ganske stolte af vores morgenmadsbuffet, hvor vi kan tilbyde dig et stort udvalg af økologiske produkter. Vi serverer bl.a. varme retter, hjemmebagt brød, en stor variation af pålæg, frisk frugt, salater, kornblandinger og meget, meget mere.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: Kl. 07.00 - 09.00
Lørdag - søndag: Kl. 07.30 - 10.30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Fitness & Velvære

Når du bor på Quality Hotel Skifer, får du samtidig adgang til vores fitnessfaciliteter, der ligger i forbindelse med wellnessafdelingen. Her finder du behandlingsrum til vores spabehandlinger, traditionel finsk sauna, dampsauna med udsigt over skipisterne, bad og garderobe. Du har også mulighed for at vælge mellem forskellige spabehandlinger, hvis du vil give dig selv en ekstra forkælelse. Vil du hellere have pulsen op i det røde felt, kan du udnytte, at vi har et samarbejde med et nærliggende fitnesscenter. Her træner du til en ekstra favorabel pris.

Åbningstider

Fitnessfaciliteter

Alle ugens dage: Kl. 07.00 - 21.00

Spabehandling
Mandag - fredag: Kl. 14.00 - 19.00
Lørdag: Kl. 10.00 - 17.00
Søndag: På forespørgsel.

Parkering

Når du er gæst hos os, får du fri adgang til vores udendørs parkeringspladser, der ligger i vores baggård. Hos os kan du lade elbilen op for 150 NOK. Begrænset antal pladser. Hurtiglader finder du 500 meter fra hotellet ved Oppdal Skysstasjon.

WiFi

Alle vores hotelværelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster.

Kæledyrsvenligt

Medbring din firbenede ven på vores hotel. På Quality Hotel Skifer er kæledyr nemlig meget velkomne mod et gebyr på 200 NOK pr. ophold. Førerhunde er naturligvis ikke omfattet af dette ekstra gebyr. Glem ikke at give os besked ved bookingen, så vi kan tage os bedst muligt af dig og dit kæledyr.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.