Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller ved Oslo Lufthavn

Oslos vigtigste lufthavn ligger i Akershus-området, 45 km nord for Oslo. Både shuttletogene og -busserne vil tage dig til og fra Oslo.

Skal du nå en konference, et møde eller et event i Oslos lufthavn, Gardermoen? Mindre end to kilometer fra Gardermoen har vi to hoteller, hvoraf det ene er Norges største konferencehotel. Hotellet har en restaurant, bar, store konferencefaciliteter samt adgang til et 13.000 m2 stort kongrescenter. Kongrescentret har fleksible og moderne møde- og konferencefaciliteter og kan rumme hele 4500 mennesker til middag. Derudover har vi et førende konferencehotel blot fem kilometer fra lufthavnen med restaurant, bar og plads til over 1100 gæster. Vil du bo nær lufthavnen i forbindelse med ferier og rejser? Sov behageligt, spis godt og genoplad batterierne på et af vores hoteller ved Gardermoen, der ligger tæt på Norges internationale knudepunkt. Alle vores tre hoteller ved lufthavnen tilbyder tidlig morgenmad, fitnessfaciliteter og P-pladser. Shuttlebusserne afgår flere gange i timen mellem Gardermoen og alle tre lufthavnshoteller. Fra vores hoteller ved Gardermoen kommer du hurtigt frem, så du kan komme videre til din næste destination.

Læs mindre
42 hoteller i Oslo Lufthavn

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.