Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et af Norges største konferencehoteller. Vi ligger kun åtte minutter fra Oslos lufthavn, Gardemoen. Med en passion for service og 45 fleksible mødelokaler er dit event i sikre hænder.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Træning før morgenmaden eller et besøg i saunaen efter en lang dag? Velkommen til Clarion Hotel & Congress Oslo Airports fitness- og wellnessafdeling.

Fitness

Hotellets fitnesscenter har et stort antal vægte og træningsmaskiner fra Technogym. Vi har også yogamåtter til dem, der elsker en rolig morgen med lidt yoga.

Vi tilbyder også gruppetræning i træningslokalet med Personlig Træner fra SatsElixia hver tirsdag kl. 16.00-17.00, og morgenløb hver torsdag kl. 06.45, hvor vi mødes udenfor The Qube. 

Wellness

Vores wellnessafdeling har sauna, dampbad samt isbad. Perfekt efter træningen. Der er sågar håndklæder og skabe til opbevaring af tøj. Disse faciliteter ligger i forlængelse af wellnessafdelingen.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Fitness & Relax

Mandag -  Søndag  10.30 - 22.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.