Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et af Norges største konferencehoteller. Vi ligger kun åtte minutter fra Oslos lufthavn, Gardemoen. Med en passion for service og 45 fleksible mødelokaler er dit event i sikre hænder.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport tilbyder mad og drikke til enhver anledning. I restauranten serverer vi morgenmad, frokost og middag, og vores bar er det perfekte sted at nyde en kop kaffe mellem møderne eller en drink med kollegerne inden middagen.

Restauranten

Restauranten er opdelt i en hovedsal og et mindre lokale, og kan i alt rumme op til 420 gæster. Maden er lavet af de bedste råvarer, og mange af vores produkter er økologiske.

À la Carte

Velkommen indenfor i vores à la carte-restaurant. På menuen finder du lækre klassikere og forfriskende drinks. Restauranten er åben mandag til søndag, i tidsrummet kl. 17.30 til 22.30.

Morgenmad

Vi er stolte af at kunne tilbyde en af Norges bedste morgenmadsbuffeter. Vi har flere gange fået tildelt priser i den landsdækkende konkurence Twinings Best Breakfast. Vi tilbyder også Catch & Grab, en lille morgenbuffet, som serveres allerede fra kl. 05.00. Perfekt til dig, som skal med et tidligt fly fra Oslos lufthavn, Gardermoen.

Frokost

Til frokost byder vi på en lækker buffet med et stort udvalg af varme og kolde retter, egnsretter, desserter og frugt. Vi kan endda servere frokosten i et konferencerum, hvis det er et ønske. Hvis I hellere vil have frokosten à la carte, kan det også lade sig gøre.

Middag

En romantisk middag for to eller en fest med 1000 kolleger? Hos os kan man sagtens gøre begge dele. Vi hjælper dig hellere end gerne med at planlægge og gennemfører middage til konferencer, bryllupper, konfirmationer eller fester. Værsgo' at sætte jer til bords.

Baren

I baren kan du samles med kollegerne til en kaffepause mellem møderne, eller tage en drink før middagen. Vores erfarne bartendere kan byde dig på det meste, fra øl og vin til drinks og cocktails, aperitiffer og likører samt snacks og lette måltider. Velkommen!

Mad uden palmeolie

Hos Clarion Hotel & Congress Oslo Airport bruger vi ingen palmeolie i vores forskellige menuer. Palmeolie er en af de mest usunde vegetabilske olier, og produktionen af palmeolie er med til at ødelægge verdens regnskov, hvilket igen truer dyreverden og er ødelæggende for klimaet. Clarion Hotel Norden er den første hotelkæde, der helt udelukker brugen af palmeolie.

Bestil bord

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information eller booking på tlf. +47 63 94 94 94 eller via cl.oslo.airport@choice.no.

Morgenmad

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 06.30 - 10.30

Vi åbner vores restaurant 05.00 for dem, der skal rejse afsted tidligt. Rejser du tidligt, kan du bestille vores morgenmad i en take away-udgave. Vi kalder det Catch & Grab.

Middag

Mandag - søndag: 17.30 - 22.30

Baren

Mandag - lørdag: 17.00 - 01.00 
Søndag: 17.00 - 23.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.