Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et af Norges største konferencehoteller. Vi ligger kun åtte minutter fra Oslos lufthavn, Gardemoen. Med en passion for service og 45 fleksible mødelokaler er dit event i sikre hænder. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Med 17.000 m2, 1400 senge, servering for op til 4500 personer og en totalkapacitet på 8000 gæster er Clarion Hotel & Congress Oslo Airport et af Norges største konferencecentre.

Kongrescentret The Qube

Vores kongrescenter The Qube, som åbnede i 2014, har moderne og fleksible mødelokaler og kongressale. The Qube på 13.000 m2 har en direkte passage til hotellet.

Fest, messe, julefrokost eller konference?

Hotellet har over 40 lokaler i forskellige størrelser, der kan rumme fra 360 til 8000 personer. Lokalerne er fleksible og kan inddeles i mindre rum med plads til 60-2000 personer. Det største lokale passer godt til større arrangementer såsom julefrokoster, firmafester eller events. Planlægger du en privat begivenhed, herunder bryllup, dåb, konfirmation eller jubilæum, med færre deltagere, anbefaler vi et af de mindre lokaler.

Middag for 4500 personer

Mad og drikke er en vigtig del af ethvert arrangement. Hos os kan op til 4500 gæster spise middag og mulighederne er mange; à la carte, festbuffet eller middag. Vi skræddersyr måltiderne efter dine ønsker og maden som serveres er altid lavet af sunde og gode råvarer, helt uden palmeolie.

Dåb, bryllup, fødselsdag eller fest?

Vi har over 45 lokaler i forskellige størrelser samt en hyggelig restaurant. Vi organiserer din private fest med spændende menuforslag og lækre retter. Derudover tilbyder vi overnatningsmuligheder, og vi ligger i nærheden af Oslos lufthavn, Gardemoen, hvilket kan være praktisk for gæster, som kommer langvejs fra. Vi tilbyder stor fleksibilitet, god logistik og uanede muligheder.

Parkering

Kongrescentret, The Qube, har en direkte passage til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Sammen med det nærliggende Comfort Hotel Runway kan vi tilbyde 732 værelser med sengepladser til 1400 personer. Vi har 700 egne parkeringspladser, og derudover er der 3000 ekstra parkeringspladser ved Dalen Parkering.

Udstyr

Alle konference- og mødelokaler har den nyeste teknik, og derudover tilbyder vi teknisk assistance under hele dit arrangement. Nogle lokaler har talerstol, scene og lyd/mikrofonsystem.

Planlægning og gennemførelse

Vi har en særlig ekspertise, når det kommer til at planlægge og gennemføre events, og vi tager gerne det fulde ansvar for dit arrangement. Vi har det fulde overblik og sikrer, at du får præcis det arrangement, som du håber på og forventer.

Kapacitet

Nedenfor følger en oversigt over vores eventlokaler og deres max. kapacitet.

Festsal - 3 stk.

600 - 1100 personer

Konferencelokaler - 5 stk.

100 - 1100 personer

Grupperum- 25 stk.

10 - 30 personer

Kongrescentret The Qube

Størrelse: 13.000 m2
Udstillingsareal: 6000 m2
Lobby: 1200 m2
Auditorium: 5000 personer
Klasselokaleopstilling: 4000 personer
Runde borde: 3500 personer
Langborde: 4500 personer
4500 personer til middag

Book event

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og forespørgsler på tlf. +47 63 94 94 94 eller via booking.oslo.airport@choice.no.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.366.000 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.