Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et af Norges største konferencehoteller. Vi ligger kun åtte minutter fra Oslos lufthavn, Gardemoen. Med en passion for service og 45 fleksible mødelokaler er dit event i sikre hænder. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er det perfekte udgangspunkt for konferencer, idet vi ligger tæt på Oslos lufthavn, Gardemoen. Hos os kan du afvikle store konferencer, kongresser og fester samt julefrokoster og medarbejderarrangementer og mindre møder. Vi tilbyder intet mindre end 40 fleksible og moderne mødelokaler og vores helt eget kongrescenter.

The Qube

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport har et konferenceområde på hele 17.000 m2 med en kapacitet på op til 8000 deltagere og mulighed for at servere middag for op til 4500 mennesker. The Qube er designet til kongresser, messer, events, konferencer og koncerter. Du vil opleve en fantastisk logistik og en moderne bygning, der er både levende og international.

Overnatning for 1400 deltagere

Kongressalen har en direkte overgang til Clarion Hotel og ligger lige ved Comfort Hotel Runway. Tilsammen har de to hoteller 732 værelser med senge til 1400 personer. Desuden har vi gode samarbejdspartnere, der tilbyder ekstra sengepladser, naturligvis inden for gåafstand. Vi har 700 parkeringspladser og omkring 3000 ekstra parkeringspladser ved Dalen Parkering.

Det naturlige valg, lige ved Gardermoen

Med topmoderne konferencelokaler, et serviceminded personale og en beliggenhed tæt på Oslo Lufthavn, Gardermoen, har vi de bedste muligheder for at organisere alle typer af arrangementer. Via en stor fleksibilitet og medarbejdere, der har deres spidskompetencer inden for både store og små arrangementer, kan vi strække os langt for at opnå dine ønsker og gøre din oplevelse helt fantastisk.

Konferencelokaler

Der er 40 fleksible og moderne konferencelokaler i forskellige størrelser tilgængelige på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Lokalerne har samlet set en kapacitet på 8000 deltagere. Det mindste lokale kan rumme 10 personer og det største 5000.

Mad og drikke

Vi ved, hvor vigtigt mad og drikke er for helhedsoplevelsen på en konference, ikke mindst når det kommer til at holde koncentrationen og humøret oppe en hel dag. Vi har gjort det enkelt, I vælger selv, hvordan jeres dagspakke skal sammensættes. Basic, Some Extra eller Let’s Go Crazy.

Book et konferencelokale

Vidste du, at du kan sende os en detaljeret konference booking anmodning ved at besøge vores konferenceside?

Book konference

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og forespørgsler på tlf. +47 63 94 94 94 eller via booking.oslo.airport@choice.no.

Sales Managers

Bente I. Sollien
bente.sollien@choice.no

Monica Aspelund
monica.aspelund@choice.no

Petter Johan Sandven
petter.sandven@choice.no

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.366.000 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.