Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et af Norges største konferencehoteller. Vi ligger kun åtte minutter fra Oslos lufthavn, Gardemoen. Med en passion for service og 45 fleksible mødelokaler er dit event i sikre hænder.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er Norges største konferencehotel og ligger bare seks minutter fra Oslos lufthavn, Gardemoen. Hotellet har hele 45 fleksible mødelokaler og en totalkapacitet på 8000 konferencedeltagere.

Seks minutter fra Oslos Gardermoen

Takket være den centrale beliggenhed i forhold til Gardermoen, blot seks minutter, er Clarion Hotel & Congress Oslo Airport perfekt til både overnatninger og konferencer med deltagere fra alle dele af verden. Læs om Oslo lufthavn her. Hotellet ligger 19 minutter fra Oslos centrum, og der afgår eksprestog fra lufthavnen. Det giver vores gæster mulighed for at opleve, hvad den norske hovedstad har at tilbyde. Du kan læse mer om Oslo her.

The Qube - nyt kongrescenter

I august 2014 åbnede vi The Qube, vores helt nye kongrescenter. Bygningen på 13.000 m2 kan anvendes til store messer, events og konferencer. The Qube har plads til op mod 6000 mennesker og kan servere for op til 4500 middagsgæster.

Mere end bare konference

Som Norges største konferencehoteller har vi stor erfaring med alle typer af arrangementer og events. Fra store konferencer og messer til møder, julefrokoster, fester, bryllupper og udstillinger. Vi er specialister i at planlægge og gennemføre arrangementer, og vi tager gerne det fulde ansvar for at afholde dit event. Hos os kan alt lade sig gøre.

Restaurant og bar

Foruden vores bløde senge og moderne konferencelokaler har hotellet både restaurant og bar. Vi serverer en stor morgenmadsbuffet, frokost og middag samt drinks i vores bar, alt sammen i en dejlig atmosfære. À la carte-restauranten Clarion Classics serverer klassiske og smagsfulde retter. Det ligger os meget på sinde, at du skal kunne nyde din mad med god samvittighed. Læs mere om vores madpolitik her.

Fitness & Velvære

En træningssession før morgenmaden eller en tur i sauna efter en lang dag? Velkommen til Clarion Hotel & Congress Oslo Airports fitness- og wellnessafdeling.

Sweet Dreams Stay

I samarbejde med UNICEF bidrager vi til at børn, der er udsatte for menneskehandel, får en tryg nats søvn. Bor du flere nætter, giver vi en donation til SWEET DREAMS i stedet for at rengøre dit værelse. Vi vil sørge for, at så mange børn som muligt får omsorg og skolegang. Vi hjælper børn, som bliver seksuelt misbrugt, tvunget til at tigge, tvunget ind i ægteskab og udsat for børnearbejde. Vores mål er, at vi i Nordic Choice Hotels hvert år skal bidrage til mindst 300.000 trygge nætter for børn. Læs mere om vores Sweet Dreams projekt her.

Cash free

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Kontakt

  • Hans Gaarders vei 15 2060 Gardermoen , Norge
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotellet

Fra Oslo lufthavn, Gardermoen
Med bus

Shuttlebus S33x går mellem hotellet og lufthavnen. Tag kontakt med receptionen for aktuelle bustider, eller find tider i Vy-appen.

Med tog

Lufthavnstoget (eksprestog "Flytoget") fra Oslo S til Oslo lufthavn, Gardermoen.

Med taxi

Vi anbefaler Øvre Romerike Taxi.
De kan nås på tlf 03550.

Om Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Antal hotelværelser

432 værelser, 783 senge

Antal konferencelokaler

45 lokaler, totalkapacitet på 8000 personer

Afstand til lufthavn

Oslo lufthavn, Gardermoen: 8 minutter med bus/taxi

Om Clarion Hotel®

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.