Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Se alle hoteller i Oslo Lufthavn, Norge

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et af Norges største konferencehoteller. Vi ligger kun åtte minutter fra Oslos lufthavn, Gardemoen. Med en passion for service og 45 fleksible mødelokaler er dit event i sikre hænder.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Vi byder dig velkommen til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Her finder du de oftest stillede spørgsmål, som vi har modtaget fra vores gæster. Har du brug for at få besvaret andre spørgsmål, så kontakt os meget gerne.

Parkering

Vi har udendørs parkeringsmuligheder til 150 NOK/døgn. Vi tilbyder også fri parkering til elbiler. Er der ikke ledige pladser, henviser vi gerne til andre parkeringspladser i området. Her skal der betales afgift. Du kan betale direkte i Easy Park-appen.

Shuttlebus

Shuttlebus S44 tur/retur Oslo Lufthavn Gardermoen går mindst 2 gange i timen, og stopper lige uden for indgangen til hotellet. For priser og ruteoplysning, tag kontakt med receptionen. Billetter købes i VY-appen eller i bussen. Pris: 80 NOK pr. person, enkeltvej.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out.

Frit tilgængeligt WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Kobl dig på Clarion-connect, så er du klar til at surfe ubegrænset!

Opgradering

Har vi ledige pladser, har du mulighed for at få en opgradering af dit værelse. Kontakt vores reception, når du ankommer, og så hjælper vi dig gerne med de forskellige muligheder. Du kan tage et kig på vores værelsestyper her. Gå ikke glip af vores luksuriøse suiter.

En ekstra overraskelse ved ankomsten?

Blomster på værelset? Måske vil du overraske med frugt, vin eller chokolade? Mulighederne er utallige. Kontakt os og hør nærmere.

Kontantfrit hotel

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Kontakt og bestilling

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information eller booking på tlf. +47 63 94 94 94 eller via cl.oslo.airport@choice.no.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 11.00

Morgenmad

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 06.30 - 10.30

Vi åbner vores restaurant 05.00 for dem, der skal rejse afsted tidligt. Rejser du tidligt, kan du bestille vores morgenmad i en take away-udgave. Vi kalder det Catch & Grab.

Middag

Mandag - søndag: 17.30 - 22.30

Baren

Mandag - lørdag: 17.00 - 01.00 
Søndag: 17.00 - 23.00

Fitness & Relax

Mandag -  Søndag  10.30 - 22.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.