Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Runway Gardermoen ,  Norge

Comfort Hotel® Runway

Gardermoen,  Norge

Comfort Hotel Runway er et hotel ved Gardermoen, der dækker de fleste behov, uanset om du er på rejse eller skal holde en konference.

Comfort Hotel® Runway 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Vi byder på morgenmadsbuffet med mange sunde og økologiske produkter. Med andre ord en rigtig hotelmorgenmad.

Morgenmad serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.00
Lørdag - søndag: 06.30 - 10.30
Early Bird-morgenmad serveres hver dag fra kl. 04.00.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Vi har 140 parkeringspladser tilknyttet hotellet. Som gæst kan du benytte dig af disse mod en betaling på 150 NOK pr. døgn. Der er også mulighed for opladning af elbil hos os.

Lobbyshop og lobbybar

I lobbyshoppen køber du ”good-to-have”-varer som tandbørste, tandpasta, shampoo, balsam samt mad i form af dejlige salater, smoothies, drikke og snacks til gode priser. Lobbyshoppen er selvsagt åben døgnet rundt, så du altid kan få stillet din sult og få fat i det, du mangler.

Lobbybar

Om aftenen kan du smutte forbi vores lobbybar. Her serverer vi vin, øl og alkoholfrie drikke.

Åbningstider

Baren - alle ugens dage: Kl. 14.00 - 01.00
Lobbyshop - alle ugens dage: Døgnet rundt

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Fitnessfaciliteter

På Comfort Hotel Runway er vi stolte af vores friske og unikke fitnessrum. Her kan du løbe på løbebånd, samtidig med at du ser flyene lette og lande på landingsbanen. Du finder også både vægte og motionscykler til fri disposition.

Åbningstider

Alle ugens dage: Kl. 07.00 - 22.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Lazy Sunday

Blev det lidt sent igår? På søndage er sen udcheckning gratis! Slap af og sov lidt længere, forudsat at der er ledige pladser. Husk at tage kontakt med receptionen før kl. 12.00, hvis du ønsker en sen udcheckning. Kontakt receptionen ved ankomsten, så hjælper vi dig, så godt vi kan.

Self service station

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Renseri

Har du behov for at få vasket tøj, mens du er gæst hos os, har vi en god aftale med Prikken Rens. Har du brug for at få vasket tøjet hurtigt? Vi tilbyder ekspresvask. Kontakt receptionen for information om priser og praktisk information. Kontakt receptionen for information om priser og praktisk information.

WiFi

Der er naturligvis frit tilgængeligt WiFi overalt på hotellet. Vælg blot netværket «Comforthotel», og så er du inde! Enkelt.

Øvrige tjenester

  • Gratis Wi-Fi
  • Transport til lufthavn
  • Elevator
  • Udendørs parkering
  • TV
  • Konferencecenter
  • Restaurant
  • Handicapværelser
  • Møderum
  • Bar

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.