Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Se alle hoteller i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

På unikke Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos centralstation. Det betyder tre minutter til lufthavnstoget og et minut til shopping og underholdning ved Karl Johan. Velkommen!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Comfort Hotel Grand Central tilbyder seks unikke suiter, der er indrettet til at give dig en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse. Du kan læse mere om vores dobbeltsuiter her.

Rock med legenderne

Vores rock ’n roll suiter hylder to af verdens største artister, Rolling Stones og Led Zeppelin. Suite 212 prydes af Stones’ logo, mens suite 224 er smukt dekoreret med engle fra Led Zeppelins legendariske pladecover.

Lyserødt til alle

Suite 324 er et must-see. Her kommer du ind i en drøm af hvid og lyserød med en række cool detaljer.

Industrielt design i en moderne fortolkning

Vil du nyde et design, der er inspireret af den industrielle arv, skal du satse på suite 312. Her finder du en ekstra seng, der kan slås ud, hvorfor suiten passer til jer, der skal være tre på værelset.

Basic

Der er ikke noget basic over dette værelse, til trods for navnet. Hvad med en motorcykel på værelset? En sjov og anderledes oplevelse.

Meet & Sleep

Hvad med et værelse, hvor du både kan bo og have møder? Book en af vores to suiter med mødefaciliteter op til 6 personer.

Kongelig pomp og pragt

Sidst, men ikke mindst kan vi præsentere suite 232. Her får du pomp og pragt i værelset, der tidligere fungerede som stationsforstanderens kontor og kongens egen ventesal. De gamle detaljer er velbevarede, men er også opdateret med nye, håndplukkede møbler fra Kare Design. Lej suiten til de særlige anledninger.

Booking

Du kan booke suiterne gennem vores book nu-menu her på hjemmesiden. Du kan imidlertid også vælge at kontakte hotellet, så du kan få mere information om de enkelte suiter. Ring til os på tlf. +47 22 98 28 00 eller send en e-mail til co.grand.central@choice.no.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.