Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Karl Johan Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Karl Johan

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Karl Johan åbnet i marts 2016, på hovedgaden i Oslo. Her finder du en helt ny restaurant, bar og selvsagt en lobby, hvor du kan arbejde, sige hej til bekendte eller nyde en kop kaffe eller farverige drinks. Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Karl Johan 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Moderate dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere
Et moderate dobbeltværelse er netop det: moderate. Her tilpasser man sig minimalismen, i alle ordets betydninger. Med sine 10-14 kvm er der ikke plads til at omringe den 140-160 cm brede seng med to kufferter på hver side - medmindre man er længdespringer. Skulle du mod forventning bruge en del tid herinde, får du alligevel verden udenfor med ind gennem fjernsynet eller et stort vindue mod baggården, Karl Johan- eller Kirkegata. Easy living - alt du har brug for, intet mere. Bemærk, at alle hotelværelserne er unikke, og at I kan få et andet værelse end de på billederne.
 • Rygning ikke tilladt
 • Moderate værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Standard dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere
Vores standard dobbeltværelse på 15-20 m2 har en 160-180 cm bred dobbeltseng eller eventuelt to enkeltsenge. Værelserne er udstyret med et smalt skrivebord og fladskærms-tv. I badeværelset er der bruser og hårtørrer. Der er ikke plads til at indsætte ekstrasenge i disse værelser. De fleste af værelserne vender ud mod baggården, mens enkelte vender mod Karl Johan-strøget eller Kirkegata. Bemærk, at alle hotelværelserne er unikke, og at I kan få et andet værelse end de på billederne.
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Superior dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere
Vores superior dobbeltværelser på 20-30 m2 har en 160-180 cm bred dobbeltseng eller eventuelt to enkeltsenge. Værelserne er udstyret med et smalt skrivebord og fladskærms-tv. I badeværelset er der bruser og hårtørrer. De fleste værelser vender ud mod baggården, mens resten vender ud mod Karl Johan-strøget eller Kirkegata. Enkelte værelser har plads til en ekstraseng. Kontakt os venligst, hvis du ønsker et af disse værelser. Vi tilbyder endvidere 18 handicapvenlige superior dobbeltværelser. Kontakt os venligst, hvis du vil booke denne type værelser. Bemærk, at alle hotelværelserne er unikke, og at I kan få et andet værelse end de på billederne.
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Deluxe dobbeltværelse Maks. 4 personer + 1 extra

Læs mere
Vores Deluxeværelser på ca 35 kvm er vores allerstørste værelser, perfekte til familien eller vennegruppen på tur, da der er plads til op til 5 voksne! Værelserne kommer med en dobbeltseng, sovesofa/siddegruppe, åben garderobe, sæbe, shampoo og en hårtørrer. Nogle værelser har også farverigt musiktema. Trådløst internet er selvfølgelig hurtigt og gratis. Vi gør opmærksom på, at alle vores hotelværelser er forskellige, og du kan få et andet værelse end de, der er vist i billedgalleriet.
 • Rygning ikke tilladt
 • Sovesofa
 • Deluxe værelse
 • Morgenmad er inkluderet
Se priser og tilgængelighed

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.