Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Karl Johan Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Karl Johan

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Karl Johan åbnet i marts 2016, på hovedgaden i Oslo. Her finder du en helt ny restaurant, bar og selvsagt en lobby, hvor du kan arbejde, sige hej til bekendte eller nyde en kop kaffe eller farverige drinks. Vi er et kontantfrit hotel.

Comfort Hotel® Karl Johan 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

En rigtig opkvikker til morgenmaden skal indeholde visse ting. Disse ting kan vi tilbyde dig, og lidt til. Vi serverer en god og sund morgenbuffet og lægger særligt vægt på de økologiske muligheder. Vi skærer ned på rødt kød og sikrer, at det, vi serverer, er godt for både dig og miljøet.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: Kl. 06.30 - 09.30
Lørdag: Kl. 07.00 - 11.00
Søndag: Kl. 07.00 – 11.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Lobby shop

Vores butik i lobbyen holder åbent døgnet rundt. Her sælger vi alt fra snacks til drikkevarer.

Åbningstider:

Mandag - søndag: Døgnet rundt!

Fitnessfaciliteter

Altid fri adgang, altid åbent. Her finder du løbebånd, romaskine, spinningcykler og vægte. Du skal blot huske træningstøjet!

Åbningstider:

Mandag - søndag: Døgnet rundt

Lazy Sunday

Vi elsker at slappe af om søndagen. Derfor lader vi dig blive på værelset indtil kl. 18.00 hver søndag, og du betaler naturligvis ikke ekstra for denne service.

Self service station

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

WiFi

Der er naturligvis frit tilgængeligt WiFi overalt på hotellet. Vælg blot netværket "choice guest", og så er du inde! Enkelt og godt. Ikke bare det, du kan også låne et wifi-modem i receptionen, som du kan tage med dig, så længe du bor hos os.

Kæledyrsvenligt

Her på Comfort Hotel Karl Johan er dine firbenede venner også meget velkomne. Denne service koster blot 250 NOK pr. ophold, og dine kæledyr sover naturligvis på hotellet sammen med dig. Medbringer du en førerhund, betaler du selvfølgelig ikke ekstra. Hvis du vil medbringe din hund, så giv os venligst besked, når du har booket dit ophold, så vi kan finde et passende værelse til jer. Hvis du ønsker at tage dit kæledyr med dig, så vil vi gerne vide det, når du booker din overnatning. På den måde kan vi finde et kæledyrsvenligt hotel til jer.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.412.006 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.