Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Central Station Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Central Station

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Xpress Central Station midt i Oslos pulserende centrum er klar til at vise dig et både nytænkende og effektivt hotelkoncept, som dækker alle dine basale behov. Resten finder du ude i byens hjerte, der banker lige uden for hotellobbyen.

Comfort Hotel® Xpress Central Station 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Moderate dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere
Vores hyggelige moderateværelser på ca. 14 kvadratmeter har en 140 cm bred dobbeltseng samt alt, hvad du har brug for til en herlig overnatning. Værelset er møbleret med seng, skrivebord og fladskærms-tv. Alle værelser har badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelserne vender mod baggården eller ud mod gaden.
 • Rygning ikke tilladt
 • Moderate værelse
Se priser og tilgængelighed

Standard dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere
Vores Standard dobbeltværelser er på cirka 20 kvadratmeter, og har en 160 cm bred dobbeltseng. Værelset har alt, hvad du har brug for, for en skøn overnatning i Norges hovedstad. Her har du skrivebord, stol og fladskærms-tv. Alle værelser har badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelserne vender ud mod gaden, og du har udsigt mod Oslo S og Jernbanetorget.
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
Se priser og tilgængelighed

Standard 2 enkeltsenge Maks. 2 personer

Læs mere
Vores fine Standardværelser på 16 m2 er møbleret med to 90 cm brede enkeltsenge og rummer alt det, du behøver, når du overnatter på hotel. Værelserne er møbleret med en seng, skrivebord, stol og fladskærm. Alle værelser har badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelserne vender ud mod baggården eller gaden.
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
Se priser og tilgængelighed

Superior dobbeltværelse (enkeltsenge) Maks. 3 personer

Læs mere
Superior dobbeltværelse med to 90 cm brede enkeltsenger og sovesofa tilbyder 18 kvadratmeter med alt, du har brug for, for en skøn overnatning. Værelset er møbleret med seng, sovesofa, skrivebord, stol og fladskærms-tv. Alle værelser har badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelset vender mod baggården eller ud mod gaden.
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
 • Sovesofa
Se priser og tilgængelighed

Deluxe dobbeltværelse (enkeltsenge) Maks. 2 personer

Læs mere
Deluxe dobbeltværelse med to enkeltsenge er på 17-20 kvaderatmeter og har alt, du har brug for, for en skøn overnatning (og lidt til). Her kan du nyde en privat tagterrasse med siddemøbler og udsigt over Jernbanetorget eller Oslofjorden. Værelset er møbleet med skrivebord og fladskærm. Alle værelser har badeværelse med bruser og hårtørrer.
 • Balkon
 • Rygning ikke tilladt
Se priser og tilgængelighed

Deluxe dobbeltværelse Maks. 2 personer

Læs mere
Deluxe dobbeltværelser har en 160 cm bred seng, værelset er 17-20 kvadratmeter og har alt, du har brug for, for en skøn overnatning (og lidt til). Her kan du nyde en privat tagterrasse med siddemøbler og udsigt over Jernbanetorget eller Oslofjorden. Værelset er møbleret med skrivebord og fladskærm. Alle værelser har badeværelse med bruser og hårtørrer.
 • Balkon
 • Rygning ikke tilladt
 • Deluxe værelse
Se priser og tilgængelighed

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.