Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norge

Se alle hoteller i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Velkommen til Comfort Hotel® Xpress Youngstorget! Vi er hotellet for dig, der ønsker et billigt men godt hotel midt i Oslos bedstenabolag ved Youngstorvet. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Comfort Hotel Xpress i Oslo. Her kommer der lidt praktisk information til dig, der er interesseret i at bo på vores hotel.

Deli-morgenmad

Vi er alle forskellige. Dine kammerater vil måske have morgenmad på sengen eller i en pose, ligesom takeaway. Uanset hvad du foretrækker, kan du købe en frisk og lækker mat fra vår Comfort Deli. Vi sælger alt fra juice, chiapudding, smoothies og frugt til havregrød og nystekte bagels. Køb det, du allerhelst vil have, så du er klar til at tage ud og udforske Oslo. Husk, du altid er velkommen til at nyde din morgenmad i vores lobbylounge eller på takterassen.

Smut foran i køen!

Hos os kan du checke dig selv ind på vores iPads. Easy.

Parkering

Du kan parkere uden for hotellet for et mindre gebyr. Der findes dog også et nærliggende parkeringshus, og hvis du gerne vil have flere oplysninger, sidder vi altid klar ved mailen eller telefonen. 

Laundromat

I vores lounge finder du hotellets Laundromat med vaskemaskine, tørretumbler, strygejern og strygebræt.

Skal vi chille?

Tager du turen ned til næste etage, kan du sætte dig ind i vores store opholdsrum, hvor du kan chille, arbejde eller varme mad i vores mikrobølgeovn.

Rengøring og udskiftning af håndklæder

Vi tænker både på din pengepung og på miljøet. Derfor kommer vores rengøringshold kun forbi dit værelse hver fjerde dag. Her udskifter vi bl.a. dine håndklæder. Vi vil dog med glæde gøre rent for dig i mellemtiden, dog for et mindre gebyr på 100 NOK. Du kan få nye håndklæder for 30 NOK pr. sæt, bare henvend dig i receptionen.

Frit tilgængeligt WiFi

Du får fri adgang til vores trådløse internet, når du bor på vores hotel. Du kan læse mere om vores trådløse internet lige her.

Comfort Deli

Vi synes bestemt, at du skal kigge forbi vores butik i lobbyen. Her kan du få lækker mad, når sulten melder sig. Vi sælger alt fra morgenmadsprodukter til salater og snacks samt masser af nice to have-produkter, når du er på farten.

Sen check-out/tidlig check-in

Havde du en rigtig festlig lørdag aften i Oslos natteliv? Det har vi taget højde for, og vi tilbyder altid sen check-out om søndagen. Du har værelset frem til kl. 18.00, kvit og frit, blot vi får besked på forhånd. Tidlig check-in og sen check-out er også en mulighed de andre dage, hvis blot vi har ledige værelser. Bemærk, at du her skal betale et ekstra gebyr. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Kæledyrsvenligt

På Comfort Hotel Xpress Youngstorget modtager vi hellere end gerne dine firbenede venner. Servicen koster blot 250 NOK pr. ophold, og dyrene sover på hotellet sammen med dig. Er der tale om en førerhund, betaler du selvfølgelig ikke ekstra. Tager du dine kæledyr med, hører vi gerne om dette, når du reserverer dit værelse. Det gør, at vi kan finde det helt rigtige værelse til dig og dit kæledyr.

Kontantfrit hotel

Comfort Hotel Xpress Youngstorget er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00
Lazy Sunday – Check-out om søndagen: Kl. 18.00

Barception

Mandag: døgnet rundt
Tirsdag: døgnet rundt
Onsdag: døgnet rundt
Torsdag: døgnet rundt
Fredag: døgnet rundt
Lørdag: døgnet rundt
Søndag: døgnet rundt

Fitness

Mandag: døgnet rundt
Tirsdag: døgnet rundt
Onsdag: døgnet rundt
Torsdag: døgnet rundt
Fredag: døgnet rundt
Lørdag: døgnet rundt
Søndag: døgnet rundt

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.