Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

ps:hotel by Nordic Choice Oslo ,  Norge

ps:hotel by Nordic Choice

Oslo,  Norge Midlertidigt lukket 01.01.22 - 30.05.22

Et lille og nært hotel i hjertet af Grünerløkka, på Vulkan. Ved at bo hos os tager du samfundsansvar. Vi giver mennesker, der er faldet uden for arbejdslivet, en chance for at komme tilbage til almindeligt arbejde igen, gennem arbejdstræning.

ps:hotel by Nordic Choice 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til vores à la carte-restaurant på ps:hotel, hvor vi har fokus på det norske køkken. I restauranten får du altid hjemmelavet mad, tilberedt fra bunden.

Køkkenet stråler af arbejdsglæde, entusiasme og ambitioner. Vores lærlinge og deltagere gør alt for at give dig de gode madoplevelser med hjælp, oplæring og kvalitetssikring af køkkenchef Richard Trælnes. I vores restaurant vil vi skabe en rolig og behagelig atmosfære, hvor gæsterne kan nyde smagsfulde retter tilberedt af 15 engagerede lærlinger, som alle har ambitioner om at blive kok. Ved at besøge ps:hotel og vores serveringssteder bidrager du til er rekrutteringsløft til kokke

Kjøkkenet stråler av arbeidsglede, entusiasme og ambisjoner! Våre lærlinger og deltakere gjør alt for å gi deg de gode matopplevelsene med hjelp, opplæring og kvalitetssikring av kjøkkensjef Richard Trælnes. I restauranten vår ønsker vi å skape en rolig og behagelig atmosfære der gjestene våre kan nyte smakfulle retter laget av 15 engasjerte lærlinger som alle har ambisjoner om å bli kokk. Ved å bruke ps:hotel og våre serveringsteder bidrar du til rekrutteringsløft til kokkeyrket!

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.003 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.