Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ 33 Oslo ,  Norge

Se alle hoteller i Oslo, Norge

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 er et konferencehotel med 242 hotelværelser, 17 konferenceloklaer, fri parkering og restaurant og bar med panoramaudsigt over Oslo. Du finder os ved Økern, der via metro kan nås på blot 11 minutter fra Oslo C. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ 33 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel 33 kan mere end blot arrangere konferencer. Mad og drikkevarer står også højt på vores dagsorden. På første sal finder du vores restaurant, hvor vi serverer morgenmad, frokost og middag. Top Floor Restaurant & Bar ligger på øverste etage og er designet udelukkende i glas, og du får en fantastisk panoramaudsigt over Oslo og Oslofjorden.

Morgenmad

Vi serverer en lækker morgenbuffet med masser af økologiske, sunde og allergivenlige valgmuligheder. Kort sagt, en rigtig hotel-morgenmad! Vores morgenmad serveres i vores vigtigste restaurant på 1. sal.

Frokost

Vores omfattende frokostbuffet er inspireret af Middelhavet og er en rigtig kulinarisk oplevelse. Der er noget for alle her.

Lokalt dyrket

Vores køkkenchef Christian Lind og hans team laver al maden og stræber altid efter at finde de bedste råvarer fra sæsonen, og helst lokalt dyrkede grøntsager. Alle fødevarer tilberedes fra bunden, og vi har også vores egen konditor, som laver lækre desserter og kager.

Top Floor Restaurant & Bar

Top Floor Restaurant & Bar ligger på øverste etage og er designet i glas. Du får herfra en fantastisk panoramaudsigt over Oslo og Oslofjorden. Her kan du nyde alt fra chefkokkens hjemmelavede burgere til en seks-retters menu.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 23
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.