Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ 33 Oslo ,  Norge

Se alle hoteller i Oslo, Norge

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 er et konferencehotel med 242 hotelværelser, 17 konferenceloklaer, fri parkering og restaurant og bar med panoramaudsigt over Oslo. Du finder os ved Økern, der via metro kan nås på blot 11 minutter fra Oslo C. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ 33 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Quality Hotel 33. Har du spørgsmål til dit ophold på vores hotel? Vi håber, du finder svaret her på siden.

Parkering

Quality Hotel 33 tilbyder 65 parkeringspladser, hvor der er fri parkering. Disse parkeringspladser ligger lige uden for hotellet. Der er flere parkeringspladser bag hotellet, og her kan du parkere for 200 NOK pr. døgn eller 19 NOK pr. halv time begyndte. Parkeringen drives af Q-Park AS. Kontakt os gerne, så du kan få mere information om dine parkeringsmuligheder.

Rabat til/fra Oslo Lufthavn (Gardermoen) med Flybussen

Gennem vores samarbejde med Flybussen kan vi nu tilbyde en behagelig rejse til en overkommelig pris. Bussen går hver 20. minut til/fra Oslo Gardermoen Lufthavn (OSL) med busholdeplads få minutter fra hotellets indgang. Rabatten gælder rejse til/fra Oslo Lufthavn - Quality Hotel 33. Kuponen får du ved at senge en mail til q.hotel33@choice.no, eller fra receptionen ved udcheckning. Alt er klart, så du kan slappe af, læse avisen eller arbejde på vej til/fra lufthavnen.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out.

Frit tilgængeligt WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Du får adgangskoden i receptionen, men kan også logge på med dit Nordic Choice Club-nummer.

Har du glemt noget?

Fik du ikke det hele med, da du pakkede? Intet problem. I receptionen har vi det fleste af de ting, som du nok få mest brug for. Det tæller ting som tandbørster, tandpasta, sysæt, kam, deodorant og læbepomade.

Opgradering

Vil du gerne bo lidt mere luksuriøst? Opgradér til en anden værelsestype. Tal med os nede i receptionen, så vi sammen kan se på de forskellige muligheder.

Kontantfrit hotel

Quality Hotel 33 er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +47 23 19 33 33 eller via q.hotel33@choice.no.

Du kan også chatte med os gennem Nordic Choice Hotels-appen eller ved at sende en SMS til +46 76 944 89 33. Download iPhone-appen her og Android-appen her.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Morgenmad

Mandag - Fredag: 06.00 - 09.00
Lørdag - Søndag: 07.00 - 10.00

Top Floor Restaurant

Mandag - Fredag: 18.00 - 22.30
Lørdag - Søndag: 18.00 - 21.30

* Begrænset menu på søndage, bedes du kontakte receptionen.

Top Floor Bar

Mandag - Lørdag: 17.00 - 23.30
Søndag: 18.00 - 22.30

Fitnesscenter

Hver dag: 24 timer i døgnet

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.