Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Hasle Linie Oslo ,  Norge

Quality Hotel™ Hasle Linie

Oslo,  Norge

Velkommen til Quality Hotel™ Hasle Linie! Hotellet ligger i den moderne og lettilgængelige bydel Hasle i Oslo. Hotellet får 208 værelser, restaurant Bistro X, bar med udeservering og træningslokale på 1600 kvm samt stor konferencekapacitet.

Quality Hotel™ Hasle Linie 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Når du bor på Quality Hotel™ Hasle Linie, er du uden for den kompakte bykerne i Oslo, men alligevel centralt og med enkelt adgang til alt det vidunderlige, hovedstaden kan byde på. VIl du spise på restaurant eller tage en drink på udeservering, behøver du ikke engang forlade hotellet.

I nærheden af det, der sker

Hotellet ligge i Hasle, centralt i Oslo, mellen Carl Berner, Løren, Sinsen og Tøyen. Hertil kommer du enkelt med både bus eller t-bane. Det tager kun otte minutter med t-banen fra Jernbanetorget, Oslos knudepunkt. Fun fact for dig, der er lidt kendt i Oslo: der er faktisk lige så lang mellem Oslo S og Hasle, som der er mellem Oslo S og Majorstuen.

Restaurant og bar

Har du lyst til god mad, behøver du ikke lede længe eller rejse langt efter en god restaurant. Det er bare at tage elevatoren ned til hotellets restaurant - Bistro X. Spis et lækkert, ukompliceret og smagsfuldt måltid, tilberedt fra bunden. Restauranten henter inspiration fra den franske brasserie-tradition og kombinerer det med det nordiske køkken.

Vil du have et lettere måltod eller noget godt at drikke, er Bar X perfekt for dig. Her serveres alt, som normalt serveres i en bar, samt enkel mad. Om sommeren anbefaler vi at sidde på barens udeservering.

Ekstra stort træningslokale

Synes du, at det mest irriterende med at rejse, er at du kommer ud af træningsrutinen, har du intet at frygte når du skal bo her. Træningslokalet på 1600 kvadratmeter har alt, du kan have brug for af udstyr til både styrke- og konditionstræning.

Konference hos os

Test et nyt hotel, næste gang du skal arrangere konference - tag turen til os! Her har vi kapacitet til at tage imod totalt 700 konferencegæster. Vores store sal på 380 kvadratmeter har plads til 450 personer i biografopsætning.

Kontakt

  • Bøkkerveien 15 0579 Oslo , Norge
via Google Maps

Mere information

Om Quality Hotel Hasle Linie

Antal hotelværelser

208 værelser

Konferencekapacitet

700 personer totalt

Find vej til hotellet

Til/fra Gardermoen, Oslo lufthavn

Flybus F5

T-bane

Linie 5 til Hasle

Bus

Vi anbefaler Oslo Taxi, telefon +47 02323

Quality Hotel™

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.