Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Sommerro Oslo ,  Norge

Sommerro

Oslo,  Norge

Sommerro er huset for hele byen, med stuer, scener og samlingssteder for alle, som vil komme ind forbi, og sovepladser til alle, som vil blive. Sommerro er et sted, alle kan føle sig lidt hjemme, og alligevel langt væk fra hverdagen.

Sommerro 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Historiske mødelokaler

Vi har otte historiske lokaler tilgængelig for privat udlejning, alle på tredje etage. Her finder du vores kulturarvslokaler: Krohgsalen med Per Krohgs fantastiske loftsfreskaer, det originale Direktørkontoret fra Oslo Lysverker, samt fyre lyse bestyrelseslokaler. Både navne og interiør på lokalerne er inspireret af skikkelser med tilknytning til bygningens historie og norske Art Deco. Lokalerne har alt, du har brug for, inklusiv moderne teknologisk udstyr.

Lysverket Scene

Vores dragende 200-sæders gyldne teater henter sin referencer fra den dekadente 1930er-glamour til gamle Hollywood og Europas stora operahuse. Med storslået buet sceneåbning med stjernstøv-belusning og lavendel-tusmørkefarver - inspireret af den norske kunster Harald Sohlbergs maleri af en havfrue, som dukker op fra fjorden i måneskinnet - vil vi have et kontinuerligt program med intime begivenheder fra trylleshow og live-podcasts til kabaretforestillinger. med egen indgang bag scenen, bar, toiletter og garderober, er pladsen også ideel at leje til specielle arrangementer. Fra private filmvisninger til store lanceringer - uanset anledning er Lysverker Scene den perfekte wow-faktor-plads.

Sommerrostuerne

Et intimt bibliotek, en hyggelig biograf og en storslået scene inspireret af Hollywoods guldalder, er blandt Sommerrostuerne, som alle er tilgængelige for privat udlejning. Vi skræddersyr lokalerne efter dine behov, uanset om du planlægger en intim samling eller stor fest. Du kan fejre med stil, lige præcis som du ønsker det.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.