Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Sommerro Oslo ,  Norge

Sommerro

Oslo,  Norge

Sommerro er huset for hele byen, med stuer, scener og samlingssteder for alle, som vil komme ind forbi, og sovepladser til alle, som vil blive. Sommerro er et sted, alle kan føle sig lidt hjemme, og alligevel langt væk fra hverdagen.

Sommerro 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Vestkantbadet

Velkommen til en helt nybygget velværeafdeling i Vestkantbadet, med 8 moderne behandlingsrum for krop og ansigte samt et 400 m2 stort træningslokale for medlemmer og hotellets gæster. Den 14. november åbnede det fredede Vestkantbadet, som rummer svømmebassin, koldt bassin, sauna, infrarød sauna, velværebutik, 6 ekspress-behandlingsrum for ansigte, hår og makeup, samt 4 behandlingsrum for højkvalitets massageoplevelser for krop, ryg og nakke.

Vestkantbadet Gym

Vestkantbadet Gym er et unikt træningstilbud for medlemmer og overnattende gæster på hotellet. Vi har over 400 kvadratmeter med topmoderne træningsudstyr og veludstyrede garderober, som passer til alt fra de, som vil pudse topformen, eller som bare har brug for en påfyldning af energi. Vores team står klar til at sammensætte en træningsplan efter lige dine mål og behov. Vi anbefaler både medlemmer og overnattende gæster at tage kontakt for træningstips, tilpasning af et program og opfølgning.

Tagterrasse med bassin og sauna

Afskærmet, men alligevel centralt placeret på taget af Frogner, ligger vores lille velværeoase. Et opvarmet bassin, rummelige solsenge og en sauna med et stort vindue ud mod terrassen, giver dig den ekstra luksuriøse hoteloplevelse. Og ikke mindst: udsigt over hele Oslo by.

Vestkantbadet strækker sig fra kælderetagen på Somerro og helt op til tagterrassen. Her har vi plads til 30 gæster af gangen, med liggeplads for 12 stk. på solstolene og 8 stk. i saunaen. Tagterrassen er tilgeængelig for både hotelgæster og konferencegæster, gennem booking.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.