Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

THE THIEF

Oslo,  Norge

En lille ø, et hav af erfaringer. Med Oslos fedeste placering på Tjuvholmen ved siden af Astrup Fearnley museet stjæler THE THIEF sine gæster fra den grå hverdag. Hotellet har 114 værelser og suiter, og vi er et kontantfrit hotel.

THE THIEF 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

På taget af THE THIEF er vi stolte af at have, hvad vi mener, er den bedste roof top-bar i Oslo. Heroppe har du en fantastisk udsigt over Oslo-fjorden og hele Oslo.

Unik atmosfære

Der er masser af plads på den rummelige tagterrasse. Små og store siddepladser giver en unik og behagelig atmosfære bare for dig eller i gode venners selskab, eller til en særlig lejlighed.

Træk vejret dybt ind og læn dig tilbage

Bordene i siddegrupperne er specialfremstillet, så vi kan anbringe en isspand med en tilhørende flaske mousserende vin. Så hvis du har haft en lang dag med møder i et af THE THIEF's unikke konferenslokaler og har brug for at trække lidt frisk luft, eller hvis du bare ønsker at tage en drink, mens du nyder den fine udsigt, er THIEF ROOF stedet for dig.

Åbningstider

THIEF ROOF

Mandag - fredag: Kl. 15.00 - 22.30
Lørdag - søndag: Kl. 12.00 - 22.30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.