Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.
Se alle hoteller i Oslo, Norge

THE THIEF

Oslo,  Norge

En lille ø, et hav af erfaringer. Med Oslos fedeste placering på Tjuvholmen ved siden af Astrup Fearnley museet stjæler THE THIEF sine gæster fra den grå hverdag. Hotellet har 114 værelser og suiter, og vi er et kontantfrit hotel.

THE THIEF 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

På THE THIEF findes et udvalg af helt forskellige og unikke suiter.

Juniorsuite

Vores Juniorsuiter henvender sig til dig, der vil have ekstra plads. Som på resten af hotellet er kunsten i denne suite blevet håndplukket. Du får tilbudt et rummeligt soveværelse og et stort badeværelse med hvid Vittorio-marmor. Badeværelset har desuden badekar og separat rainforest-bruser. Detaljer som dundyner og puder fra Høie, THE THIEF-designerbadekåbe fra Maggie Wonka samt tæpper fra Røros Tweed sikrer, at du får et komfortabelt ophold.

Apparatjik-suiten

Lad videokunst, musik, discotekstiler og kunstinstallationer signeret superteamet Apparatjik blive en del af hoteloplevelsen! Dette er en af de mest spændende og unikke hotelsuiter i hele Oslo. Den er specialdesignet af kunstnerkollektivet Apparatjik med medlemmer fra A-HA, Coldplay og Mew samt indretningsarkitekt, Karina Holmen. Suiten er THE THIEF i en nøddeskal, eksklusiv og flot i en symbiose med det ypperste, som kunstuniverset kan tilbyde. Discotekstiler, videokunst, print, pixelmønstrede tæpper og pladespiller er nogle af de forskellige detaljer, du finder her i suiten.

The Oslo Suite

The Oslo Suite er THE THIEF’s store stolthed. Suiten er på 160 m2, og den tilbyder dig et skræddersyet hoteldesign. Her får du masser af muligheder. Nyd din mad i et åbent miljø, snup en drink i baren eller udnyt det separate soveværelse, spisestuen eller suitens walk-in closet. Skulle de 160 m2 ikke føles tilstrækkelige, er der også forbindelsesdøre til suiterne bagved. Norske og internationale topdesignere står bag vores møbler og indretning. Den mest fremtrædende kunstner er givetvis Sir Peter Blake, der er mest kendt for sit cover til Beatles’ populære album, Sgt. Pepper Lonely Hearts Club Band. Hans kunstprojekt The Oslo Suite har lagt navn til suiten, hvor tre af hans originale collager pryder væggene. Værkerne har hentet deres inspiration fra norske seværdigheder. Suitens private tagterrasse har eksklusive møbler, der er designet af Patricia Urquiola og Antonio Citterio, og du får udsigt i alle retninger. Selv indendørs giver The Oslo Suite dig oplevelsen af at være på Oslos tagryg. Du kan se ud mod fjorden fra vinduerne, der strækker sig langs med hele facaden.

Book suiter

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for flere oplysninger eller har konkrete forespørgsler. Ring på tlf. +47 24 00 40 00, eller kontakt os via info@thethief.com.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.