Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Pond Sandnes ,  Norge

  • Stort lokale med udsigt hos Quality Hotel Pond, Sandnes
  • Det store lokale "Faith Hope Love" hos Quality Hotel Pond, Sandnes

Quality Hotel™ Pond

Sandnes,  Norge Midlertidigt lukket 05.04.23 - 10.04.23

Quality Hotel Pond har nå åpnet dørene op i Forus, midt i det driftige og internationale forretningsmiljø i Stavangerregionen. Her kan du nyde gavn af alle de hotelservices, som en ny og fremsynet hotel har at tilbyde.

Quality Hotel™ Pond 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, siger man. I vores restaurant vil du få serveret en stor morgenbuffet med en række økologiske produkter.

Morgenmad serveres:

Mandag - fredag: 06.00 - 08.30

Vores faciliteter har varierende åbningstider i sommerperioden og helligdage. Kontakt hotellet for nuværende åbningstider under dit ophold.

Quality Hotel™ Start

Har du ikke tid til at spise morgenmad, tilbyder hotellet en Quality Hotel™ Start, hvor du kan tage nogle sandwiches, lidt frugt og en kop kaffe eller te med på farten. Kontakt gerne vores medarbejdere for mere information.

Quality Hotel™ Start serveres:

Mandag - fredag: Fra 04.00

Parkering

Som gæst på hotellet får du fri adgang til 20 parkeringspladser, ligesom vi har 2 parkeringspladser til elbiler uden for hotellet. Det er dog også muligt at parkere på Forus Parkering, der ligger 5-10 minutter i gåafstand fra hotellet.

Fitnessfaciliteter

Træn i vores nye og moderne fitnesscenter, hvor du finder alle de nyeste træningsmaskiner. Vil du hellere ud og motionere i den friske luft, så venter Sola Golfklubb og fine turområder, der ligger i gåafstand fra hotellet. Tag kontakt til receptionen for vejbeskrivelse.

Åbningstider:

Mandag - torsdag: Døgnåbent

Lounge 24

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Renseri

Har du brug for at få vasket tøj, mens du bor hos os? Hotellet samarbejder med et vaskeri, og hvis du leverer dit vasketøj i lobbyen inden kl. 08.00, får du det tilbage senest samme aften kl. 18.00. Ønsker du at se priser, kan du tjekke skemaet på værelset.

WiFi

Alle vores hotelværelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.102.004 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.