Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Pond Sandnes ,  Norge

  • Stort lokale med udsigt hos Quality Hotel Pond, Sandnes
  • Det store lokale "Faith Hope Love" hos Quality Hotel Pond, Sandnes

Quality Hotel™ Pond

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Pond har nå åpnet dørene op i Forus, midt i det driftige og internationale forretningsmiljø i Stavangerregionen. Her kan du nyde gavn af alle de hotelservices, som en ny og fremsynet hotel har at tilbyde.

Quality Hotel™ Pond 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Morgenmad

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, siger man. I vores restaurant vil du få serveret en stor morgenbuffet med en række økologiske produkter.

Morgenmad serveres:

Mandag - fredag: 06.00 - 08.30

Vores faciliteter har varierende åbningstider i sommerperioden og helligdage. Kontakt hotellet for nuværende åbningstider under dit ophold.

Quality Hotel™ Start

Har du ikke tid til at spise morgenmad, tilbyder hotellet en Quality Hotel™ Start, hvor du kan tage nogle sandwiches, lidt frugt og en kop kaffe eller te med på farten. Kontakt gerne vores medarbejdere for mere information.

Quality Hotel™ Start serveres:

Mandag - fredag: Fra 04.00

Fitnessfaciliteter

Træn i vores nye og moderne fitnesscenter, hvor du finder alle de nyeste træningsmaskiner. Vil du hellere ud og motionere i den friske luft, så venter Sola Golfklubb og fine turområder, der ligger i gåafstand fra hotellet. Tag kontakt til receptionen for vejbeskrivelse.

Åbningstider:

Mandag - torsdag: Døgnåbent

Parkering

Som gæst på hotellet får du fri adgang til 20 parkeringspladser, ligesom vi har 2 parkeringspladser til elbiler uden for hotellet. Det er dog også muligt at parkere på Forus Parkering, der ligger 5-10 minutter i gåafstand fra hotellet.

Lounge 24

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

Kæledyrsvenligt

Medbring din bedste ven på rejsen! Her på Quality Hotel Pond er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 250 NOK per besøg. Husk at give os besked, når du booker, så vi kan tage os af dig på den bedst mulige måde.

WiFi

Alle vores hotelværelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster.

Renseri

Har du brug for at få vasket tøj, mens du bor hos os? Hotellet samarbejder med et vaskeri, og hvis du leverer dit vasketøj i lobbyen inden kl. 08.00, får du det tilbage senest samme aften kl. 18.00. Ønsker du at se priser, kan du tjekke skemaet på værelset.

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 21
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.