Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Vores hoteller i Sarpsborg

Du finder Sarpsborg i Østfold med floden Glomma blot 50 minutters kørsel fra Oslo. Sarpsborg kaldes også solbyen, da byen har de flest solrige dage i Norge.

I Sarpsborg finder du imidlertid også vores store oplevelseshotel Quality Hotel Sarpsborg med sloganet "Norges sjoveste hotel". Her er der masser af aktiviteter til både børn og voksne. Hotellet har sit eget fritidscenter, Super Land, hvor der er klatrebaner, klatrevæg, legelabyrint, minigolf og minibane. Hertil kommer, at hotellet lokker med et 2.000 m2 stort vandland med både pool, rutschebaner, jacuzzi, sauna og café. Tæt ved finder du INSPIRIA Science Center, der er et perfekt sted for nysgerrige børn og familier, der elsker spændende oplevelser. Der er også stor sandsynlighed for, at børnene elsker Eventyrfabrikken i Sarpsborg centrum, der er det største indendørs legeland. Skal du holde møder eller konferencer i Østfold, tæt ved både Moss Lufthavn Rygge og Oslo, har vores hotel i Sarpsborg ikke mindre end 14 mødelokaler med plads til op mod 2.000 deltagere. Der er også både restaurant og bar. Både Fredrikstad og Halden ligger i kort afstand herfra. Fra Sarpsborg er der ikke langt til Strømstad og de vidunderlige Koster-øer i den svenske skærgård.

Læs mindre
7 hoteller i Sarpsborg

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.