Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg ligger i Sarpsborg, kun 50 minutter fra Oslo, og er et af Norges største familie- og konferencehoteller. For familiebesøgeren findes Superland og Badeland. Konferencegæsterne kan mødes i vores moderne lokaler.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Mad er vigtigt for at både store og små skal have energi dagen lang. Vi giver jer muligheden for at vælge, så alle finder noget, de har lyst til - hver dag. 

Morgenmad og egen børnebuffet

En ordentlig frokost er den bedste start på dagen. Vi serverer en lækker og sund morgenmadsbuffet hver morgen, med varme vafler og nystegt omelet - præcis som du gerne vil have den. Morgenmadsbuffeten indeholder et stort udvalg af både varmt og koldt, mysli, brød, kaffe og te, grøntsager og frugt, syltetøj og marmelader. VI har også et udvalg af økologiske produkter. Børn kan nogle gange godt lide at spise en lidt anderledes menu end sine forældre, derfor har vi en egen børnebuffet både til morgenmad og middag. Til morgenmaden kan du f.eks. tage mysli fra en legetøjsbil. Lyder det spændende? 

Brasserie X

Restaurantkonceptet Brasserie X baseres på gode, ukomplicerede og smagsfulde måltider tilberedt fra bunden. Her mødes nordiske madtraditioner og franske brasserietraditioner med afslappende stemning. Hotellets uformelle restaurant i nordisk stil skaber en lun og skøn atmosfære.

Middag

Vi er grundige med at maden er vellavet, sund og velsmagende, når du møder den i Restaurang Østfoldstuene. Vi bruger ferske og sunde råvarer i al vores mad, og laver den med kærlighed. I Restaurang Østfoldstuene serverer vi både husmandskost og treretters, og har også en festmenu for dig, der vil fejre lidt ekstra en aften. For konferencegæster serverer vi dagens treretters med mulighed for opgradering, og vi har en god à la carte-menu for dem, der ønsker det. 

Børnemenu

Børn er hjerteligt velkomne i hele hotellet, og selvfølgelig er der også en børnemenu, og de fleste weekender og ferier serverer vi en egen buffet til alle børn. 

Bar

I vores bar kan du afslutte aftenen med en god drink eller et glas vin. Fra salonen kan du se ind til Badeland.

Åbningstider

Morgenmad

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 10.00
Søndag: 07.00 - 10.30

Frokost / småretter

Mandag - søndag: 12.00 - 16.00

Middag

Mandag - Fredag: 18.00 - 22.00 
Lørdag:  17.30 - 21.30

Bar X

Fredag - lørdag: 17.00 - 24.00

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.