Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg ligger i Sarpsborg, kun 50 minutter fra Oslo, og er et af Norges største familie- og konferencehoteller. For familiebesøgeren findes Superland og Badeland. Konferencegæsterne kan mødes i vores moderne lokaler.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

På Quality Hotel Sarpsborg går vi op i, at voksne og børn får oplevelser for livet. Vi er både børnenes hotel med Superland samt et konferencehotel, hvor der er fokus på aktiviteter og oplevelser.

Cash free

Quality Hotel Sarpsborg gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Superland og Badeland

På Quality Hotel Sarpsborg har vi aktivitetscentret Superland, der vækker glæde hos både store og små. Her behøver vi ikke strålende sol for at få humøret helt op i skyerne. Vi har både minigolf, boldbane og legelabyrint for blot at nævne et par enkelte ting. Badelandet er vores 2000 m2 store vandeldorado med svømmebassin, boblebad, strømkanal og flere rutsjebaner, og der er noget for både børn og voksne. Dette er ikke inkluderet i prisen for en hotelovernatning. 

Oplevelseskonferencer

Hotellet har en konferenceafdeling med fleksible lokaler og moderne udstyr. Vi har både store og små, korte og lange samt enkle og eksklusive lokaler. Uanset om du vil afholde et traditionelt eller superkreativt møde, kan det lade sig gøre hos os. Vi har en moderne infrastruktur, avanceret teknologi, de fornødne kompetencer samt et dedikeret team. Vores fokus er konferencer, hvor du får en uforglemmelig oplevelse.

Restaurant og Brasserie X

I vores restaurant serverer vi alle hotellets måltider. Du kan dog også leje lokalerne til selskaber, om det så er en familiefest eller forretningsmiddag. Restauranten er delt op i forskellige stuer af en varierende størrelse og byder dermed på uendelige muligheder til enhver anledning.

Restaurantkonceptet Brasserie X er baseret på gode, ukomplicerede og smagsfulde måltider tilberedt fra bunden. Her mødes nordiske madtraditioner og franske brasserietraditioner med afslappende stemning. Hotellets uformelle restaurant.

INSPIRIA Science Center

Videnskabscentret INSPIRIA er en forlystelsespark, der handler om viden! Her kan du lege dig klog. INSPIRIA Science Center er vores nærmeste nabo, og vi serverer mad fra hjertet i vores nyåbnede INSPIRIA Science Café. 

Beliggenhed, parkering og opladning af elbil

Quality Hotel Sarpsborg ligger i Sarpsborg by, en kort køretur fra Oslo.

Vi har en stor parkeringsplass rett utenfor hotellet, som er gratis i en time, deretter er prisen 15 kr per time og 60 kroner per døgn - ved sammenhengende parkering. Kjører du ut og inn igjen, begynner taksten på nytt.

Trenger du å lade bilen? Rett ved siden av hotellet ligger INSPIRIA Ladepark, her kan du lade ekstra grønt og ekstra billig. Betaling skjer hos INSPIRIA og på deres automater.

Kontakt

  • Bjørnstadveien 20 1712 Sarpsborg , Norge
via Google Maps

Mere information

Finn frem til hotellet

Med tog

Tag tog til Sarpsborg. Fra centrum tager det fem minutter med taxi eller bus.

Med bus

Det er busstoppested lige udenfor hotellet som heter Quality Hotel Sarpsborg. Hertil går der bus både fra Oslo, og fra Sarpsborg centrum.

Med taxi

Det tager ca. fem minutter med taxi fra Sarpsborg centrum. Du kan bestille taxi fra Taxisentralen på telefon +47 02600.

Om Quality Hotel Sarpsborg

Antal hotelrum

260 stk - 720 senge

Antal konferencelokaler

24 stk - plads til over 2000 deltagere

Afstand lufthavn

15 minutter fra Moss Lufthavn Rygge

Afstand kollektivtrafik

Nærmeste busstoppested er lige udenfør døren på hotellet. 

Quality Hotel™

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.