Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norge

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel Sogndal er et konferencehotel i naturskønne omgivelser i fjordbygden Sogndal ved Sognefjorden. Ud over at være et moderne konferencehotel er Quality Hotel Sogndal også en perfekt base til at opleve områdets natur.

Quality Hotel™ Sogndal 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Sogndal er et fullservice konferencehotel ved den smukke Sognefjorden. Vores moderne konferencelokaler har det sidste nye inden for tekniske løsninger, der gør din konference vellykket.

Konferencefaciliteter

Hotellets konferenceafdeling har 9 mødelokaler med en kapacitet på op til 530 personer, og de passer til både store og små arrangementer. Vi har kompetence i og erfaring med kurser, konferencer, banketter, konfirmationer, bryllupper, dåb, julefrokoster, udstillinger og kick-offs. De lyse og moderne lokaler er fleksible og kan tilpasses dine ønsker og behov.

Mad og drikke

Vi har selvfølgelig et delikat og bredt udvalg af mad og drikke. Vores italienske restaurant La Pergola disker op med smagfulde pizzaer, dejlige salater og deres specialiteter af grillede kødretter. Vi har også den hyggelige Vågal Burger and Gin, hvor du kan få serveret førsteklasses burger i en dejlig uformel atmosfære. Læs mere om vores restauranter her.

Kultur og nærmiljø

Foruden at være et professionelt konferencehotel, er hotellet også den perfekte base for oplevelser i det varierede kultur- og naturlandskab i Sognefjordsområdet. Med Urnes stavkirke, Jotunheimen, Jostedalsbreen, Breheimsenteret, Nærøyfjorden og Flåmsbanen i nærheden er du garanteret et spændende ophold. Kom med på brevandring, rafting, juving eller kajaksejlads på fjorden og i isbrevand i naturskønne omgivelser.

Aktiviteter

Om vinteren kan du besøge Sogndal Skisenter eller Hafslo Skisenter, der kun ligger 15 minutter væk. Begge alpinanlæg byder på varierede udfordringer for både nybegyndere og de mere erfarne med både børnepakker og løs-sneområder. Vi samarbejder med begge alpinanlæg for at give dig det perfekte udgangspunkt for en spændende dag på skibakken.

Cash free

Quality Hotel Sogndal gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Kontakt

  • Gravensteinsgata 5 6856 Sogndal , Norge
via Google Maps

Find vej til hotellet

Med bus
Sogndal skystasjon, 50 meter fra hotellet

Fra Sogndal Lufthavn
Lufthavnsbus fra lufthavnen, ca. 20 minutter

Om Quality Hotel Sogndal

Antal hotelværelser
115 værelser, 198 sengepladser

Antal konferencelokaler
12 rum med kapacitet til i alt 300 personer

Afstand til lufthavn
Sogndal Lufthavn: 20 km

Afstand til Sogndal Skystasjon
50 meter

Quality Hotel™

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Ikke medlem? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.366.000 27
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.