Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa er et af Norges største spahoteller, blot 40 minutter fra den svenske grænse. Lige ved havet og med gåafstand til Sons centrum. Oplev den gode atmosfære, der er præget af maritim historie, på konference, med kæresten eller med venner.

Son Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Indendørs, udendørs, til vands eller på land - i Son er mulighederne mange.

Kursus- og konferenceaktiviter

Vil du arrangere et kursus eller en konference hos os, hjælper vi gerne med planlægningen og forslag til aktiviteter. At bryde mødedagen op med frisk luft og nye udfordringer gør underværker for både motivation og energi. Inde på hotellet kan vi arrangere aktiviteter i vores spa eller vores madstudio. Udenfor er det kun fantasien, som sætter grænserne. Båd, kajak eller fisketur? Hvad har I lyst til? Lad os, som kender området, planlægge sammen med jer, så I opnår det bedste resultat.

Byen Son

Son ligger knap en time syd for Oslo og er en gammel by, som nævnes for første gang allerede i 1300-tallet. I 1500-1800-tallet var Son med sin centrale placering langs Oslofjorden en vigtig havn. Her finder man også fjordens naturligt dybeste havn. Byen var præget af små, tætliggende huse samt snævre og charmerende gyder. I 1900-tallet blev Son kendt som kunstnerby. Noget, som stadig mærkes på mængden af gallerier. Sons småbådehavn er I dag en af Norges mest populære, og her er det stadig muligt at se gamle, velbevarede træbåde og bygninger med meget historie.

Vandreruter

Fra Son kan du vandre i et kuperet terræn langs kysten, forbi en række strande og mod Moss, hvor kyststien fortsætter sydpå. Det er en værdsat og enkel måde at opleve naturen på. Spørg os gerne om de bedste strækninger til gåturen.

Kontakt os

Kontakt os ved spørgsmål samt for mere information på tlf. +47 64 98 48 00 eller via son.booking@choice.no.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 26
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.