Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa er et af Norges største spahoteller, blot 40 minutter fra den svenske grænse. Lige ved havet og med gåafstand til Sons centrum. Oplev den gode atmosfære, der er præget af maritim historie, på konference, med kæresten eller med venner.

Son Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

På Quality Spa & Resort Son serverer vi mad, som spiller sammen med vores kerneværdier - friskt, sundt og en lækker oplevelse.

Morgenmad

Hver morgen serverer vi en sund og lækker morgenmadsbuffet i restauranten Rbar Dock & Dine. Her tror og håber vi, at du vil finde lige præcis det, du har lyst til netop da. Vi har et stort udvalg varme retter, frisk brød og bagværk, kiks, knækbrød, en række forskellige oste og pålæg, frisk frugt og grønt samt et stort udvalg af juice, kaffe og te. Selvfølgelig er mange af produkterne økologiske.

Frokost

Frokosten serveres også i den åbne og lyse restaurant. Hvis du er her som kursus- eller konferencegæst, er det her, vi dækker op til de forudbestilte frokoster. Vi har komponeret retterne, så de er sunde og næringsrige, så du får ny energi til resten af dagen. Vi laver gerne mad, som passer alle, uanset allergier eller ønsker. Kontakt os for mere information.

AfterSon Tea

VI synes, at alle fortjener en særlig stund om eftermiddagen fra tid til anden. Hos os kan I synke ned i vores bløde sofaer, nyde varmen fra den åbne pejs og udsigten over fjorden og samtidig få serveret en ægte afternoon tea, præcis som englænderne ville servere den.

Middag

Mandag til lørdag byder vi på vores à la carte-menu i Rbar Dock & Dine. Også ved middagen følger vi tanken om, at maden skal være sund og god, og råvarerne er lokale. Vi udnytter det faktum, at vores hotel ligger lige ved havet og derfor har et stort udvalg af fisk på menuen. Menuerne tilpasses og opdateres efter sæson og de råvarer, som er bedst på det pågældende tidspunkt.

Rstudio

Rstudio er vores madstudio, hvor du i samarbejde med vores kokke laver mad og siden nyder det, du har tilberedt. Madstudioet passer både til konferencegæster og privatpersoner. Helt enkelt for alle, som har lyst til en sjov udfordring. I kan vælge mellem forskellige menuer med forskellige temaer, ingredienser og sværhedsgrader. Tag gerne et kig på madkursusmenuen.

Åbningstider

Morgenmad

Mandag - fredag: Kl. 07.00 - 09.30
Lørdag - søndag: Kl. 07.30 - 10.30

Frokost

Alle ugens dage: Kl. 12.00 - 14.00

Varme og kolde småretter

Alle ugens dage: Kl. 14.00 - 18.00

Middag

Mandag - torsdag: Kl. 14.00 - 22.00
Fredag - lørdag: Kl. 18.00 - 22.30
Søndag: Kl. 16.00 -19.00

Lobbybar

Mandag - torsdag: Kl. 16.00 - 01.30
Fredag - lørdag: Kl. 16.00 - 02.00
Søndag: Lukket

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Kontakt og booking

Kontakt os for mere information og booking af bord via son.booking@choice.no eller på tlf. +47 64 98 48 00.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.