Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa er et af Norges største spahoteller, blot 40 minutter fra den svenske grænse. Lige ved havet og med gåafstand til Sons centrum. Oplev den gode atmosfære, der er præget af maritim historie, på konference, med kæresten eller med venner.

Son Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen hos os, lige ved havet, bare 40 minutter fra Oslo og knap en time fra den svenske grænse.

Tilpasset dig

Eftersom din hud, præcis som du, er unik, tilpasser vi vores behandlinger efter dig. Det eneste, du behøver at beslutte dig for, er, om du vil have en ansigts- eller kropsbehandling, eller måske begge dele? Vores dygtige terapeuter tilpasser behandlingerne efter dine behov, ønsker og din hudtype. Vi tilbyder en række forskellige behandlinger, alt fra klassisk massage til bodywraps og bodyscrubs. Hos os er der al tid i verden til at geare ned, koble af og blive forkælet, så du kan tage hjem med ny energi. Læs mere og lad dig inspirere af vores spabrochure.

Hvad er Son Magic Circle?

Magic Circle er vores eget spakoncept, en lækker og afslappende “gør det selv spa-rutine”. Du er helt enkelt din egen spaterapeut og bevæger dig gennem vores forskellige faciliteter og områder i dit eget tempo med hjælp af det specielle spa-kit, vi har udviklet. I løbet af 90 minutter kan du bevæge dig igennem vores forskellige behandlingsstationer i den rækkefølge, du ønsker, med hjælp af de syv Decléorprodukter, du har i dit kit og en letforståelig trin for trin-guide. Vi har udvalgt de bedste produkter med naturens fineste ingredienser, specielt gode for krop og ansigt.

Son Magic Circle - del 1

Son Magic Circle indledes med, at du tager et brusebad og vasker kroppen i showercreme og ansigtet med det lækre rengøringsskum, som passer til alle hudtyper. Når du starter cirklen, er tiden din egen, og du behøver ikke at stresse undervejs. Slap af, slip alt andet og vær tilstede i nuet. Vælg, om du vil gå ind i vores magiske cirkel via vandfaldet, eller om du hellere vil gå rundt. Derefter kravler du ind i eventbruseren, hvor alle knapper byder på nye oplevelser. Tredje station i den magiske cirkel er et afslappende fodbad, hvor du anvender fodsaltet. Derefter kan du tage endnu et brusebad og denne gang anvender du bodyscrubben, som fjerner døde hudceller og eksfolierer huden og gør den blød og smidig. Efter dette begiver du dig til den finske sauna, som holder en temperatur på hele 85 grader.

Son Magic Circle - del 2

Sjette station i rækkefølgen er et Kneippbad (opkaldt efter professoren, som opfandt Kneippbrødet), en koldtvandsbehandling, hvor du veksler mellem pools med temperaturer fra 8 - 28 grader. Derefter besøger du vores rolige rum, et skønt sted, hvor du lægger dig og hviler i en dejllig seng. Efter hvilepausen anbefaler vi, at du fortsætter til dampbadet og samtidig lader den tilpassede ansigtsmaske virke. Du afslutter Son Magic Circle med en stund ved udsigtsbænkene, hvorfra du kan nyde en fantastisk udsigt over Sonskilen og Oslofjorden. På bordet er der flasker fyldt med serum med aromatiske dufte. Nu håber vi, at du har nået at koble helt af, og at du er glad og tilfreds i både krop og sjæl.

Åbningstider

SPA-reception, behandlinger, Son Magic Circle

Mandag - torsdag: Kl. 10.00 - 19.00
Fredag: Kl. 10.00 - 20.00
Lørdag: Kl. 09.00 - 20.00
Søndag: Kl. 09.00 - 14.00

Spaafdelingen - 1. etage

Mandag - lørdag: Kl. 07.00 - 20.00
Søndag: Kl. 07.00 - 19.00

Børnetider i poolen 

Alle ugens dage: Kl. 09.00 - 11.00

Træning - For Fulde Sejl

Alle ugens dage: Kl. 07.00 - 21.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Kontakt og booking

Kontakt os ved spørgsmål samt for at booke behandling på tlf. +47 64 98 48 00 eller via son.booking@choice.no.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.