Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge Stavanger ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge

Stavanger,  Norge

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge er en maritim perle midt i Stavanger. Hotellet ligger lige ud mod havnefronten, og har derfor en smuk udsigt ud over havnen. Morgenmad, fika og aftensmad er inkluderet. Vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Et ophold på Clarion Collection Hotel Skagen Brygge placerer dig midt i den maritime historie her i Stavanger, hvor du kan nyde en smuk udsigt over vandet. Vi ses snart på dette stilfulde hotel, som har vundet priser for sin arkitektur og er blevet et symbol for det moderne Stavanger. 

På bryggen i Stavanger centrum

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge ligger lige ved kajen i det centrale Stavanger. Du kan nyde en idyllisk udsigt over havnen og den gamle del af Stavanger, der ligger ganske tæt på hotellet. Her venter bl.a. Nordeuropas bedst bevarede træbygninger. Rundt om hjørnet ligger gågaden med sit udvalg af butikker, restauranter og caféer. Desuden ligger Stavangers største attraktioner, såsom Preikestolen, Lysefjorden og Valberg-tårnet i kort afstand fra hotellet. Læs mere om Stavanger her.

Fika og aftensmad inkluderet

Hver dag kan du spise en stor og herlig morgenmad på hotellet, som selvfølgelig er inkluderet i værelsesprisen. Også fika om eftermiddagen og aftensmad om aftenen er inkluderet, når du bor hos oss. Du kan læse mere om maden og serveringstiderne under Servicetilbud.

Cash free

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge gør det enklere og mere sikkert for dig som gæst, og er derfor kontantfrit. Læs mere om dette under vores FAQ.

Fitnessfaciliteter

Vi kender betydningen af at kunne holde fast i sine træningsrutiner, selv når du er ude at rejse. Træn i vores nyligt renoverede fitnesscenter. Du kan også få fri adgang til fitnesscentret Elixia, blot fem minutter fra hotellet. Du kan både dyrke fitness- og styrketræning her.

Golf i Stavanger

Stavanger har en blomstrende golfkultur. Sola Golfklub ligger blot 15 kilometer fra hotellet og har en 18-hullers og en 9-hullers bane samt et fitnesscenter.

Hotellets historie

Området, hvor Clarion Collection Hotel Skagen Brygge ligger, gemmer på en lang og spændende historie, der er dybt præget af Stavangers mange år som udgangspunkt for landets sildefiskeri. Byen blev også Norges oliehovedstad, efter at selskabet Statoil etablerede sit hovedkvarter her. Clarion Collection Hotel Skagen Brygge blev bygget i 1988 og har spillet en central rolle i det moderne Stavanger. Vores prisbelønnede bygning, med Valberg-tårnet som baggrundstapet er ofte afbildet på turistbilleder, når byen skal markedsføres.

Kontakt

  • Skagenkaien 28-30 4004 Stavanger , Norge
via Google Maps

Mere information

Find vej til hotel

Med tog og bus

Stavanger station

Fra Stavanger Lufthavn, Sola

Lufthavnsbus til Stavanger station

Med taxi

Vi anbefaler Rogaland Taxi, ring på tlf. +47 51 90 90 00.

Om Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Antal hotelværelser

116 værelser, 124 senge

Afstand til lufthavnen

Stavanger Lufthavn, Sola: 15 km, ca. 20 minutter i bil

Afstand til offentlig transport

Stavanger togstation: 500 meter

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få et velkomsttilbud på op til 25% rabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Ikke medlem? Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.411.001 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.