Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer Steinkjer ,  Norge

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Quality Hotel Grand Steinkjer er et konferencehotel i hjertet af Steinkjer med 113 hotelværelser, 7 konferencelokaler, restaurant og bar. Hos os kan du arrangere konferencer, møder og events for op til 400 personer. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Vi vil blive husket for den gode madoplevele. Derfor har vi flere forskellige valg for dig, der er gæst hos os.

Morgenmad

Vi tilbyder en morgenmadsbuffet med masser af gode, sunde og økologiske valgmuligheder.Det er vigtigt at huske, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid - vi byder på varieret kost, som holder energiniveauet oppe hele dagen.

Morgenmad

Mandag til fredag serverer vi en frokostmenu med noget for enhver smag, tilberedt af lokale råvarer for så vidt muligt. I konferencesammenhæng er frokosten ekstra vigtig, når man skal have ny energi til de lange eftermiddagsmøder.

Frokost

De fleste ugedage serverer vi, på bestilling, en to-retters frokost eller buffet i vores restaurant. Frokost er inkluderet i dagpakker og helpension for alle konferencegæster, og kan også forhåndsbestilles separat.

Restaurant

Uformelt eller med stil? Stol på os. Vi fornyer vores manuer ofte, så det giver os en unik mulighed for at udnytte de bedste råvarer, som sæsonen kan byde på. En aften hos os er en flot afslutning på en længere konferencedag, en bedre feriemiddag eller for alle, der vil unde sig selv noget ekstra.

Lobbybar

Lobbybaren er hotellets uofficielle mødested. Her kan du slå dig ned med en kop kaffe, et glas vin eller en god drink. Eller hvorfor ikke smage på vores lokalbryggede øl?

Catering

Vores køkkenteam kan kunsten at imponere med sin madlavning. Vi kan hjælpe dig med mad og drikke til alle former for arrangementer, såsom fødselsdage, dåb, bryllup, særlige lejligheder og konfirmation.Vi garanterer kvalitet i alle led. Så kan værterne slappe af og hygge sig med gæsterne. Catering fra Grand gør selskabet komplet!

Menuer med et ekstra touch

Kan du ikke finde det, du vil have, på menuen? Vil du arrangere champagnebrunch, vildtbuffet eller kreolsk aften? Kontakt os, så skræddersyr vi hellere end gerne menuen efter dine ønsker.

Bestil bord

Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf. +47 74 16 47 00 eller via q.steinkjer@choice.no.

Morgenmad

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Restaurant

Mandag: 11.00 - 22.00
Tirsdag: 11.00 - 22.00
Onsdag: 11.00 - 22.00
Torsdag: 11.00 - 22.00
Fredag: 11.00 - 22.00
Lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag: -

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 28
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.