Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Airport Hotel Værnes Stjørdal ,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes

Stjørdal,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes er et konferencehotel, der ligger i Stjørdal centrum. Vi ligger kun 2,5 kilometer fra Trondheim lufthavn Værnes og 35 minutter fra Trondheim centrum, med gode bus- og togforbindelser. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Airport Hotel Værnes 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Spiseområde med sofa, stole og dækket bord med vinglas i restauranten hos Quality Airport Hotel Værnes

God mad og drikke er vigtige elementer i ethvert vellykket hotelophold.

Morgenmad

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, og vi tilbyder en stor og varieret morgenmadsbuffet, så du får den bedst mulige start på dagen.

Frokost - kun ved forespørgsel

Vi vover at sige, at vi har regionens bedste frokostbuffet. På bordet finder du det meste af hvad du kan ønske dig, og lidt til. Vi ved nemlig, at frokosten kan give vores konferencegæster ekstra energi og inspiration, og dette tager vi os med i madlavningen. 

Vi tilbyder frokost alle dage undtagen søndag.

Restaurant Q

Et besøg i vores à la carte-restaurant er en perfekt afslutning på en lang konferencedag, et hyggeligt måltid med familien eller sammen med gode venner. Bestil og betal enkelt med din mobiltelefon.

Bar Q

Hotellets bar finder du i lobbyen. Dette er stedet for at koble af efter en lang dag på arbejde, møde gode venner til en aperitif før middagen eller for at tage en drink efter en god middag.

Q-Zone

Q-Zone er den sociale mødesplads på hotellet, hvor vores gæster og forbipasserende kan koble af og have det sjovt. Her kan I samles omkring vores shuffleboard for en konkurrence blandt venner, eller måske er I mere interesseret i et spil bordfodbold? Vi har begge dele! Lån puck og bold i receptionen. Q-Zone handler ikke kun om spil, for vi har også flere behageligt siddegrupper, hvor I kan sætte jer og slappe af med en kop kaffe og noget lækkert fra baren. Du kan også udfordre dine venner til at blive endnu bedre kendt med vores Fuelbox-kort, som har mere end 100 festlige spørgsmål i forskellige kategorier.

Quality Hotel Breaks

Trænger du til et ekstra skud energi i løbet af dagen? Som konferencegæst hos os har du mulighed for at få fri adgang til både popcorn og softice med forskelligt drys.

Åbningstider

Morgenmad

Mandag - fredag: 06:00 - 10:00
Lørdag: 06:00 - 10:00
Søndag: 06:00 - 10:30

Varm mad fra 06:30.

Á la carte frokost

Kun på forespørgsel

Mandag - lørdag: 11:00 - 17:00

Á la carte middag

Mandag - søndag: 18:00 - 22:00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.564.413.004 24
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Din booking kode er blevet gemt

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.