Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Quality Airport Hotel Værnes Stjørdal ,  Norge

Se alle hoteller i Stjørdal, Norge

Quality Airport Hotel Værnes

Stjørdal,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes er et konferencehotel, der ligger i Stjørdal centrum. Vi ligger kun 2,5 kilometer fra Trondheim lufthavn Værnes og 35 minutter fra Trondheim centrum, med gode bus- og togforbindelser. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Airport Hotel Værnes 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til Quality Airport Hotel Værnes. Har du har spørgsmål vedrørende dit ophold? Vi håber, du finder svaret her.

Parkering

Du har fri parkering i Stjørdal. Nogle steder er der dog tidsbegrænsninger, hvilket er klart afmærket. Det er ikke muligt at reservere parkering på forhånd, og parkeringsalternativerne afhænger af ledig kapacitet ved ankomst. Vi har også en separat, stor parkeringsplads 150 meter fra hotellet. Spørg os i receptionen, så guider vi dig gerne i den rigtige retning.

Offentlig transport til og fra hotellet og lufthavnen

Bus nr. 70 går hvert 20. minut mellem Stjørdal og Vørnes i myldretid, og hver 30. minut ellers. Skal du til hotellet, kan du hoppe af bussen ved stoppestedet ved indkøbscenteret Torgkvartalet i Stjørdal, og ellers ved togstationen i Stjørdal. Torgkvartalet ligger ca. et minuts gåtur fra hotellet, og togstationen ligger ca. fem minutter fra hotellet. Bus nr. 310 kører mellem Værnes og Stjørdal station hver time kl. 09.00 - 12.00. Bus nr. 330 kører mellem Værnes og Stjørdal centrum kl. 09.00 - 18.00. Skal du til lufthavnen, stopper busserne på Shell-stationen lige ved Værnes. Der går også NSB-lokaltoge mellem Stjørdal station, Trondheim lufthavn Værnes og Trondheim.

Bagageopbevaring

Vi har et lokale til opbevaring af bagage før check-in og efter check-out.

WiFi

At streame favoritserien eller opdatere venner og familier om hvad du går og laver, går som en leg med vores frie adgang til wifi. Du behøver ingen adgangskode - her kan du bare surfe afsted. 

Temperatur

Vil du have det koldt og godt eller varmt og skønt - temperaturen på dit værelse kan justeres enten på termostaten på væggen eller direkte på radiatoren. Har du brug for hjælp til dette, er det bare at kontakte os i receptionen, så kan vi hjælpe dig.

Kontantfrit hotel

Quality Airport Hotel Værnes er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Har du glemt noget?

Kommet hjem og har opdaget, at noget mangler? Har du glemt noget, så bliver dette bogført og taget hånd om af os. Tag kontakt til os, så sender vi det, hvis du ønsker.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Åbningstider

Morgenmad

Mandag - fredag: 06:00 - 10:00
Lørdag: 06:00 - 10:00
Søndag: 06:00 - 10:30

Varm mad fra 06:30.

Á la carte frokost

Kun på forespørgsel

Mandag - lørdag: 11:00 - 17:00

Á la carte middag

Mandag - søndag: 18:00 - 22:00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 25
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.