Denne side er designet for nyere browsers. For den bedste oplevelse, venligst opgrader til en senere version.

Funken Lodge Svalbard ,  Norge

Funken Lodge

Svalbard,  Norge

Funken Lodge på Svalbard er genåbnet og tilbyder dig en moderne komfort i historiske omgivelser. Du får her en fantastisk beliggenhed i den arktiske metropol Longyearbyen, 88 premium-værelser og suiter, restaurant samt bar.

Funken Lodge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Velkommen til verdens nordligste cocktail- og champagnebar på Funken Lodge i Svalbard. Nyd cocktails, vin, alkoholfrie drinks og et godt udvalg af champagne i et afslappet og stemningsfuldt miljø.

Longyearbyens eneste specialiserede cocktail- og champagnebar

Funken Bar var Longyearbyens første bar med miksede drinks, og det er den dag i dag den eneste specialiserede cocktailbar i byen. Funken Bar tilbyder et bredt udvalg af premium-drikkevarer, et vinkort, som indeholder årgangsvine fra hele verden, samt et eksklusivt udvalg af champagne, der serveres af Svalbards flotteste bartendere. Den intime, men rummelige bar er designet til at give dig følelsen af at være i en varm og lun oase. Nyd en drink eller to i verdens nordligste cocktailbar.

Lun stemning i Peisestuen

Funken Bar er et oplagt valg, når du har lidt tid til overs. Lige ved baren finder du Peisestuen, hotellets samlingspunkt, når dagens arktiske eventyr og oplevelser skal deles. Find en hyggelig plads foran pejsen, nyd god mad og drikke, mens du tager på en litterær rejse tilbage til tiden med polarfarerne Nansen og Amundsen. Vælg en bog fra det store udvalg af arktisk litteratur i vores bibliotek.

Kvalitet og lokal mad på barmenuen

Har du lyst til et let måltid, tilbyder Funken Bar en fin og overskuelig barmenu. Fokuspunktet er at servere lokale ingredienser og råvarer fra regionen, og retterne er tilberedt med kulinarisk ekspertise. Barmenuen serveres frem til kl. 23.00.

Åbningstider Funken Bar

Mandag: 12.00 - 02.00
Tirsdag: 12.00 - 02.00
Onsdag: 12.00 - 02.00
Torsdag: 12.00 - 02.00
Fredag: 12.00 - 02.00
Lørdag: 12.00 - 02.00
Søndag: 12.00 - 02.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i velkomstrabat

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i velkomstrabat
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en mail med gode tilbud

2.566.101.002 22
Booking kode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Booking kode kan ikke være tom

Select rooms

værelser Slet værelse

Tilføj værelse
Booking kode

Booking koden er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.